Naisten lentopallon Mestaruusliigassa on JymyVolley tällä hetkellä kovassa otteluruuhkassa, sillä Isänpäivänä 13.11. klo 17.00 pelattava kotiottelu Oriveden Ponnistusta vastaan on nurmolaisille jo neljäs reilun viikon aikana.

– Kaksijakoiset mietteet jäivät viikolla pelatuista pohjoisen reissun kahdesta ottelusta, JymyVolleyn päävalmentaja Aleksi Mutka totesi.

– Pölkky peli oli meiltä hyvää vääntöä, vaikka yksi kuusikon pelaajistamme oli poissa. Arctic Volleyta vastaan seuraavana päivänä puhti vain yksinkertaisesti loppui pelaajilta. Se johtui pitkälti siitä, että alla on tosi kova viikko ja matkustamisen kanssa oli ongelmia, sillä olimme Rovaniemellä perillä vasta aamuyöllä.

Tulevaa Orivesi ottelua ajatellen suurin murhe päävalmentaja Mutkalla on se, että pelaajat ehtivät lepäämään kunnolla pohjoisen rasittavasta matkasta.

– Meillä on koko ajan peli parantunut ja olemme menneet eteenpäin. En ole lainkaan huolissani meidän pelaamisestamme, sillä olemme pystyneet napsimaan pisteitä aivan kärkijoukkueiltakin.

– OrPoa ei voi mitenkään väheksyä, mutta joukkue on kaadettavissa. Heillä on hyvä hakkuri ja monta taitavaa pelaajaa, mutta niin kuin näytimme viimeksi Pölkky pelissä, meillä on täydet mahdollisuudet ottaa pisteet joukkueelta kuin joukkueelta, Mutka mietti.

– Syötön vastaanotosta kaikki lähtee tulevassa ottelussa niin kuin kaikissa muissakin liigan kamppailuissa. Jos vastaanotto vireessä, niin uskon meidän olevan siinä tapauksessa vahvoilla, sillä vastaanoton onnistuminen mahdollistaa meille pikkasen rohkeamman keskihyökkäyksen ja muuta.

OrPo ja JymyVolley kohtasivat Mestaruusligassa toisensa Orivedellä lokakuun lopulla. Silloin ottelu päättyi vaiherikkaiden tapahtumien jälkeen nurmolaisten 2-3 voittoon. Tuossa ottelussa OrPo vei nimiinsä kasi ensimmäistä erää. Sitten nurmolaiset saivat pelinsä kulkemaan ja käänsivät kamppailun lopulta edukseen ottaen kauden ensimmäisen voittonsa.