Nurmon Jymy – LP Kangasala

Osta pääsyliput Jymyn peleihin netistä ja varaa parhaat paikat katsomosta >> lippu.fi

Ladataan Ottelut

Jymy palaa innolla kotisaliin

Nurmon Jymyn ottelut naisten lentopallon mestaruusliigassa jatkuvat sunnuntaina kotisalissa Nurmohallissa. Vastus on kova, sillä verkon toiselle puolelle juoksee vain yhden erän kolmessa tällä kaudella pelaamassaan ottelussa hävinnyt LP Kangasala. Kangasala on sarjassa toisena yhdeksällä pisteellään.
– LP Kangasalalla on kovat vahvistukset ja sillä on kasassa hyvä tiimi. Mutta me tulemme kotisaliin hyvällä fiiliksellä. Vastaanotto ja syöttö pitää saada toimimaan, niin sitä kautta myös hyökkäystehot saadaan kohdilleen. Tulee kova peli, ennakoi Jymyn libero Pauliina Vilppola.

Jymy sai viime vuonna sarjanousijana lentävän lähdön mestaruusliigaan. Jymy oli liekeissä ja vei ehkä yllättäenkin voiton neljässä ensimmäisessä ottelussa. Vuosi sitten liigan avauksessa Jymy voitti nyt vastaan tulevan LP Kangasalan.
– Vuosi sitten meillä säilyi hyvin ykkössarjassa pelannut joukkue kasassa ja ehkä lähtö kauteen oli silloin helpompi, kun oli tutut pelaajat joukkueessa ja siihen tuli mukaan ulkomaalaisvahvistukset, Vilppola jatkaa.

Toinen kausi liigassa ei Jymyn osalta ole käynnistynyt yhtä hyvin. Sarjakauden avauksessa Jymy kävi tiukan taistelun Hämeenlinnan kanssa viisieräisen ottelun kääntyessä Hämeenlinnan voitoksi. Jymyllä on tähän mennessä tilillä yksi sarjapiste siitä ottelusta.
– Meillä runko muuttui aika paljon ja pelikaverit vaihtuivat, mutta mukavat tyypit meillä nytkin joukkueessa on ja kovalla innolla pelataan, vaikka nyt tappioita on tullutkin. Pelissä ja joukkuehengessä se ei kuitenkaan ole näkynyt, Vilppola toteaa.

Vilppola muistuttaa, että Jymyn alkukauden ohjelma on ollut kova, kun vastassa ovat olleet LiigaPloki, Hämeenlinna ja Pölkky Kuusamo.
– Emme ole hävinneet huonoille. Uskoisin, että tähän saakka kohtaamamme joukkueet pelaavat keväällä mitaleista. Kärki on tasainen ja jokaisella on mahdollisuus mestaruuteen, Vilppola arvioi.

Jymy ei tällä kaudella ole kohdannut sunnuntain vastustajaa LP Kangasalaa harjoitusotteluissakaan. Tiistaina Jymyn valmentajan Kari Tuomelan johdolla joukkue piti videopalaverin.
– Tarkastelimme vastustajan hyökkäyssuuntia ja analysoimme pelaajia. Siellä on kovakätinen hakkuri Nette Peit. Kotimaan kärkipelaajia ovat Jutta Riikonen ja Vilma Ruuska. Nähtäväksi tietysti jää, millä kokoonpanolla he meitä vastaan lähtevät.

LP Kangasalan ulkomaalaisvahvistukset ovat uusia passaria lukuun ottamatta. Mita Uiato passasi jo viime kaudella joukkueessa.
– Hyvin pallo näytti nousevan. Libero Tiiamari Sievänen pelasi vuoden ulkomailla, mutta palasi nyt vahvistamaan LP Kangasalaa.

Vilppola toteaa, että tämän kauden aiempia pelejä ei mietitä, vaan katseet ovat tiukasti tulevassa sunnuntaissa.
– Meillä on hyvä henki päällä. Tulemme innolla Nurmohalliin, jossa meillä on aivan todella hieno ja kannustava kotiyleisö, Vilppola kiittelee.

JARI HAKALA

 

Go to Top