JymyVolleyn taidot ja onni eivät riittäneet kasvattamaan pistepottia sunnuntai-illan pistetaulukon kannalta äärimmäisen tärkeässä kotipelissä LP-Vampulaa vastaan. Vieraat veivät pisteet mennessään, emäntien saaliiksi jäi yksi erävoitto. Ottelu 3-1 (17-25, 22-25, 25-17, 15-25). Joukkueet kamppailevat paikasta pudotussarjassa nyt sijoilla seitsemän ja kahdeksan.

Ensimmäinen erä alkoi kotijoukkueelta lähes katastrofaalisesti. Syötöt eivät onnistuneet, vieraat menivät menojaan ja olivat parhaimmillaan jo kymmenen pisteen johdossa. Myös virheet osuivat useimmiten kotijoukkueelle kuin vieraille.

Riikka Valkonen (vas.) palkittiin JymyVolleyn parhaana pelaajana.

Toinen erä oli otettavissa. Emännät johtivat ottelua aina 20 pisteeseen saakka, mutta sen jälkeen vieraat ryhdistäytyivät ja veivät erän lopulta kolmen pisteen marginaalilla. Kotijoukkueen nostot eivät osuneen passarille, ja vieraiden 192-senttinen Aleksandra Petrovic pystyi kartuttamaan vieraiden pistetiliä vastapalloilla.

Kolmanteen erään kotijoukkue toi kentälle Ada Peuran, joka nosti upealla syöttöputkellaan jo viiden pisteen päähän vieraista jääneet emännät takaisin taisteluun erävoitosta. Takakentällä hyvää työtä teki myös vaihdosta tullut Veera Honkanen.

Neljättä erää värittivät pitkät pallorallit, joissa tuuri oli tällä kertaa useimmin vieraiden kuin kotijoukkueen mukana.

Ottelun proLibero; Laura Penttilä, JymyVolley. Parhaat pelaajat; Riikka Valkonen JymyVolley, Taylor MIlton LPVampula.