Nurmon Jymy – HPK (Suomen Cup)

Osta pääsyliput Jymyn peleihin netistä ja varaa parhaat paikat katsomosta >> lippu.fi

Ladataan Ottelut

Kotiyleisön innostus tarttuu pelaajiin

Nurmon Jymy saa naisten lentopallon Suomen cupin ratkaisevassa toisessa puolivälierässä vastaansa kotihalliin Hämeenlinnan Pallokerhon. Hämeenlinnassa HPK vei ensimmäisen puolivälierän suoraan 3-0. Välieräpaikka aukeaa kahdella voitolla. Mikäli Nurmohallilla otteluvoitot ovat kahden ottelun jälkeen tasan, pelataan kultainen erä, joka ratkaisee välieräjoukkueen.

Jymyn passari Julia Niemi muistuttaa Jymyn kotikenttäedusta.

– Liigassa pelasimme kotona HPK:ta vastaan tiukan viisieräisen kamppailun, joka päättyi HPK:lle 3-2. Tulee kova peli ja vastus on kova, mutta meillä on kaikki mahdollisuudet, Niemi painottaa.

Niemi ja koko Jymyn joukkue on saanut tyytyväisenä aistia vahvasti mukana kotiotteluissa elävän kotiyleisön tuen.

– Meillä on Nurmohallilla hyvä tunnelma otteluissa. Yleisö elää mukana ja tuo ylimääräistä energiaa. Yleisön innostus tarttuu ja on me kotona iloisesti tuuletettukin onnistumisille, Niemi naurahtaa.

Viime kaudella Pihtiputaan LiigaPlokin passarina liigassa pelannut Niemi toteaa Pihtiputaalla olevan liigapaikkakunnista samanlaista tunnelmaa.

– Siellä on hyvin samanlainen meininki katsomossa, mutta meillä on ollut vielä enemmän väkeä kotipeleissä kannustamassa.

Jymy pelasi vielä lauantaina liigaottelun Pihtiputaalla LiigaPlokia vastaan ja juonia HPK peliin joukkue punoo alkuviikosta.

– Syöttö on tosi tärkeä, että pystymme horjuttamaan HPK:n vastaanottoa. Siellä on nimittäin hyvä passari ja vahvat laitahyökkääjät, joten syötön pitää toimia. Se on myös meille vahvuus kotona, kun on tutuissa ympyröissä sitä paljon harjoiteltu.

Niemi painottaa lisäksi rohkeaa peliä.

– Hyvällä itseluottamuksella pitää lähteä peliin heti alusta lähtien. Kaikki pelaajat ovat kunnossa ja pääsemme ykköskokoonpanolla peliin.

Niemi palasi yhden Pihtiputaan vuoden jälkeen takaisin Jymyyn, jossa pelasi aiemmin 1.sarjaa. Paluupäätös oli helppo tehdä.

– On se hienoa, kun meillä on liigajoukkue. Sarjan alku oli meiltä hyvä ja yleisö innostui heti liigan tunnelmasta. Liigan ja 1.sarjan välillä on selkeä ero. Liigassa on paljon ulkomaalaisia vahvistuksia ja se nostaa tasoa, Niemi toteaa.

Teksti: Jari Hakala

– Muistathan, että Jymyn kotiotteluissa on lapsiparkki!

– Ennakkoliput peleihin ovat myynnissä: www.seat4.me

– Jymyn uudet fanituotteet ovat myynnissä kotiotteluissa! Katso >> täältä mitä kivaa on myynnissä.

– Jymy – HPK ottelussa myynnissä myös Joulun halutuimmat lahjat, eli NURMO -paidat (20€), paidoista koot: S-XXXL sekä NURMO -hiirimatot (10€). Käteis- tai korttimaksu.

Go to Top