Nurmon Jymy – LP Viesti

Osta pääsyliput Jymyn peleihin netistä ja varaa parhaat paikat katsomosta >> lippu.fi

Ladataan Ottelut

Nurmon Jymyn naisten lentopallon mestaruusliigassa pelaavan joukkueen valmentaja Kari Tuomela odottaa Jymyn joulutauon jälkeisen hyvän vireen jatkuvan myös viikonvaihteen kahdessa kotipelissä. Jymy kohtaa perjantaina Nurmohallissa salolaisen LP Viestin ja liigapelit jatkuvat sunnuntaina kotiottelulla rovaniemeläistä WoVo:a vastaan.

– Joulutauon jälkeen otimme kotivoiton Vampulasta ja haimme pisteen Pölkyltä Kuusamosta. Ne olivat hienot kaksi peliä, sillä saimme pitkän tappioputken poikki ja kahdesta pelistä pistetili karttui neljällä pisteellä. Loistavat pelit ja treeneissä tekeminen on tällä hetkellä erittäin hyvää, kehui Tuomela joukkuettaan.

Liigassa toisella sijalla olevaa LP Viestiä vastaan Tuomela näkee syöttö- ja torjuntapelin olevan isossa roolissa.

– Salolla on ollut vaikeuksia, kun yleispelaaja Ronja Heikkiniemi on ollut loukkaantumisen vuoksi poissa. Kun hän on poissa vastaanottajan paikalta, niin se on meille paikka horjuttaa Salon vastaanottoa ja hyvä syöttöpeli vie pitkälle, Tuomela painottaa.

Jymyllä terveystilanne on hyvä, sillä kaikki pelaajat ovat pelikunnossa. Tuomela toteaa Jymyn torjuntapelin olleen myös tiivistä kahdessa viime pelissä.

– Keskiviikkona on videopalaveri. Kun pystymme pitämään saman hengen päällä, mikä meillä on ollut kahdessa viime pelissä, niin peli kulkee. Olemme ottaneet pisteitä kotisalissa ja se on meille selkeä etu myös Saloa vastaan. Nyt tarvitaan väkeä katsomaan ja kannustamaan molempiin viikonlopun otteluihin, Tuomela kannustaa.

JARI HAKALA

– Muistathan, että Jymyn kotiotteluissa on lapsiparkki!

– Ennakkoliput peleihin ovat myynnissä: www.seat4.me

– Jymyn uudet fanituotteet ovat myynnissä kotiotteluissa! Katso >> täältä mitä kivaa on myynnissä.

Go to Top