Nurmon Jymy – WoVo Rovaniemi

Osta pääsyliput Jymyn peleihin netistä ja varaa parhaat paikat katsomosta >> lippu.fi

Ladataan Ottelut

Sunnuntain vastustajalla, sarjassa viimeisenä olevalla, Rovaniemen WoVo:lla on vielä voittotili avaamatta. Kaksi pistettä se on saanut kasaan kahden 3-2 tappion myötä. Niistä toinen piste tuli Jymyltä. Toisen pisteen rovaniemeläiset ottivat viisieräisestä ottelusta LP Kangasalaa vastaan, jossa WoVo:n ensimmäinen voitto oli lähellä.

– WoVo:lla on ollut peleistä lähes kuukauden tauko ja meidän etu on se, että olemme pelanneet pelejä tasaisemmalla ohjelmalla ja pelituntuma on siten parempi. Joukkueen saaminen pelaamaan pitkän tauon jälkeen on aina haaste, Tuomela toteaa.

WoVo on vahvistanut rivejään kahdella uudella pelaajalla, jotka ovat kentällä ensimmäisen kerran sunnuntaina Jymyä vastaan. Joukkueeseen liittyivät joulutauon jälkeen yhdysvaltalainen yleispelaaja Cassie Strickland ja venäläinen keskitorjuja Ekaterina Klimova.

– Katsotaan mikä vaikutus heillä on WoVo:n peliin. Klimova pelasi viime vuonna Pieksämäellä ja edellisen kauden Pölkyssä. Kokeneita pelaajia molemmat ovat.

Tuomela arvelee, että uusien vahvistusten hankinnan taustalla on jo mahdollinen valmistautuminen karsintapeleihin.

– Toki WoVo:lla on mahdollisuus nousta taulukossa, sillä joukkueella on vielä yksitoista peliä jäljellä. Mutta se vaatisi voitot vähintään viidestä pelistä. Taustalla on varmasti se, että Rovaniemi ei halua kadota lentopallon liigakartalta, Tuomela laskeskelee.

JARI HAKALA

– Muistathan, että Jymyn kotiotteluissa on lapsiparkki!

– Ennakkoliput peleihin ovat myynnissä: www.seat4.me

– Jymyn uudet fanituotteet ovat myynnissä kotiotteluissa! Katso >> täältä mitä kivaa on myynnissä.

Go to Top