JymyVolleyn nuoreen siipeen kuuluvat Veera Heinimäki ja Nitta Korhonen jatkavat joukkueen riveissä myös tulevalla kaudella. Heinimäki jatkaa yleispelaajana, Korhonen liberona.

  • Lähden avoimin mielin uuteen kauteen. Odotan innolla yhteistyötä uuden valmentajan ja joukkueen kanssa. Tällä kaudella tavoitteena on haastaa aloituskuusikon pelaajia ja saada mahdollisimman paljon peliaikaa, kolmannen kauden liigassa aloittava Heinimäki sanoo.

Syksyllä 18 vuotta täyttävän Heinimäen viime kau tta vaikeutti keväällä todettu selän rasitusmurtuma, josta kuntoutuminen kesti odotettua pidempään ja joka oireili läpi kauden.

  • Kuntoutuksessa merkittävä rooli oli joukkueen fysioterapeutilla Suvi Huhtasella, jonka kanssa saimme selän täysin kuntoon loppukaudesta. Nyt selkä on kunnossa ja odotan, että pääsen treenaamaan ja pelaamaan koko kauden täysipainoisesti, 186-senttinen lukiolainen iloitsee.

Lukion viimeistä luokkaa aloittava Nitta Korhonen sanoo suoraan, että päättyneestä kaudesta jäi käteen vahva pelaamisen ja voittamisen nälkä.

  • Odotukset ensi kaudelle ovat kovat. Joukkue uudistuu aika paljon, ja uskon, että se tuo mukanaan paljon hyviä mahdollisuuksia. Uskon, että hitsaudumme joukkueena hyvin yhteen, 18-vuotias libero toteaa.

Liigamenestyksen ohessa Korhonen tavoittelee pääsyä U20-maajoukkueeseen.

  • Tavoite on päästä ottamaan vastuuta kentällä ja johtamaan takakenttää. Pelinluku on vahvuuteni, ja uskon, että tuon kentälle paljon positiivista energiaa ja asennetta, hän sanoo.

160-senttisen Korhosen lukio-opinnoista jäljellä ovat lähinnä yo-kirjoitukset, joten hän nostaa tulevan kauden tärkeimmäksi prioriteetikseen lentopallon.