Kyyjärven Kykyn riveissä tutuksi tullut Henrik Heinänen siirtyy JymyVolleyn valmentajatiimiin tulevaksi kaudeksi. 20-vuotias Heinänen on tuttu nurmolaisille, sillä hän on pelannut juniorivuosina myös Jymyn riveissä.

– Kasvattajaseurani on Saarijärven Pullistus. Juniorina pelasin myös Kauhavan Wisassa, mutta viimeiset viisi vuotta olen pelannut miesten 1-sarjaa Kyyjärvellä. Harjoittelun ohessa opiskelen Seinäjoen ammattikorkeakoulussa , Heinänen kertoo.

Valmentajakokemusta nuorella miehellä ei vielä toistaiseksi ole, mutta hän kokee voivansa tuoda tiimiin uusia näkemyksiä pitkän uransa varrelta.

– Omat kokemukseni eri valmentajista ja valmennustyyleistä auttavat varmasti myös, Heinänen toteaa.

Heinänen pitää ainutlaatuisena mahdollisuutta päästä mukaan JymyVolleyn valmentajatiimiin.

– Kun päävalmentaja Kari Raatikainen oli kauden jälkeen yhteydessä, tulin siihen tulokseen, että tämä on hyvä tilaisuus aloittaa oma valmentajaura. JymyVolley pyrkii seurana kehittämään toimintaansa jatkuvasti, ja haluan ehdottomasti olla osana sitä ja tuoda oman panokseni pöytään, hän sanoo.

Heinänen lähtee innostunein fiiliksin seuraavaan kauteen. Hän kiittelee JymyVolleyta ahkerasti harjoittelevaksi ja menestyshaluiseksi joukkueeksi.

JymyVolleyn päävalmentajana jatkaa Kari Raatikainen. Fysiikkavalmennuksesta vastaa myös jatkossa Teemu Rauhala.