Nurmon Jymy vei lauantai-illan kotiottelun Woman Volleyta vastaan eräluvuin 3-1 (25-20, 25-18, 23-25,25-19). Nurmohalliin saapuneet 350 katsojaa saivat koko rahan edestä lentopalloa, kun viikko sitten edellisen kerran yhteen ottaneet Jymy ja WoVo viihdyttivät pitkillä palloilla ja tasaisella pelillä. Toisen erän puolivälissä Wovon passari Roosa Rautio loukkasi nilkkansa, ja hänet jouduttiin kantamaan kentän laidalle. Joukkueen parhaaksi valittu joukkueen toinen passari Petra Salmela täytti Raution tontin erinomaisesti. Ilta oli passareiden, sillä myös Jymyn parhaaksi valittiin joukkueen passari Julia Niemi.

LähiTapiola pistekisa: Julia Niemi 3 pistettä (Jymy), Sara Niemi 2 pistettä (Jymy), Nelli Rantanen 1 piste (WoVo).

Petra Salmela:

Paremminkin olisimme voineet pelata. Ottelun loppua kohti tuli paljon omia virheitä, ehkä meidän pitäisi kommunikoida kentällä enemmän. Koko ottelu alkoi kyllä paremmin kuin viikko sitten Jymyä vastaan. Meillä on vielä paljon haasteita, kun olemme nuori joukkue.

Teemu Mäkikyrö:

Peli oli samanlaista, mitä se on ollut koko kauden. Välillä pelaamme hyvin, mutta sitten nukahdetaan. Etenkin johtotilanteessa keskittyminen usein herpaantuu ja tulee lässähdys, kun ajatellaan, että kyllä tämä tästä menee. Jokaisessa osa-alueessa on tekemistä. Roosa Raution loukkaantuminen ottelun toisessa erässä sekoitti joukkueen pasmat, ja se erä hävittiin. Jymy pelasi perushyvää peliä, teki vähän virheitä ja torjui hyvin.

Julia Niemi:

Tämä oli meille vaikea peli. Oli kaikenlaista sähellystä, mutta saatiin taisteluvoitto. Pelattiin naisten peruslentopalloa, pitkiä palloja. Kausi on alkanut hyvin, enkä itse osannut odottaa näin hyvää alkua. Olemme treenanneet hyvin, ja voitot ovat olleet ansaittuja. Tavoite on saada hyvä sijoitus runkosarjassa, ja jo nyt olemme osoittaneet, että kuulumme liigaan.

Kari Tuomela:

Kolmeen pisteeseen pitää olla tyytyväinen. Vastustaja pelasi hyvin, paremmin kuin viikko sitten Rovaniemellä. Oma peli oli jostain syystä hengetöntä. Tehtiin helppoja virheitä vastaanotossa sekä typeriä hyökkäysvirheitä. Fiilis oli kyllä hyvä, mutta hengettömäksi peli jäi. Viikko sitten kättään parannellut hakkuri Julie Mikaelsen oli täydessä iskussa, mutta ei ehkä parhaimmillaan. Puolentoista viikon paussi treenaamisessa saattoi vaikuttaa.