JymyVolleyn ja LP Vampulan sunnuntai-illan ottelun kolme ensimmäistä erää olivat juuri niin tasaisia mitä joukkueiden valmentajat etukäteen arvelivat. Neljäs erä käänsi ottelun Vampulalle, joka vei JymyVolleyta lopulta erin 1-3 (23-25, 25-20, 27-29, 19-25).

Ottelun alku oli hermostunutta virheiden tekoa kummallakin joukkueella. Kotijoukkue onnistui ensimmäisessä erässä tekemään peräti yhdeksän syöttövirhettä, eikä vastustaja jäänyt juuri huonommaksi. JymyVolley nosti aloituskuusikkoon vasta 16-vuotiaan Henni Rinta-Keturin, joka 184-senttisenä toi torjuntavoimaa verkolle.

Katsojia Nurmohallilla oli 440.

Kentän parhaat pelaajat:

JymyVolley: Larson 19 (+12), Ramsey 18 (+7), Nyman 10 (+7).

Vampula: Cveticanin 21 (+11), Andrikopoulou 18 (+8), Agrebi 12 (+7).

ProLibero: Emilia Joensalo, Vampula

LähiTapiola-pisteet: 3p Cveticanin, 2p Ramsey, 1p Andrikopoulou

JymyVolley:

Perry Ramsey: Molemmat joukkueet jännittivät ensimmäisessä erässä. Itse pelasin joukkueen eteen, ja onnistuin siinä ihan ok. Annina (Keinonen) teki hyvää työtä passarina, ja meidän yhteistyömme sujui hyvin. Jatkossa on parannettava erityisesti pelaajien keskinäistä yhteyttä.

Kari Tuomela: Voitot ovat meille tiukassa. Kotipelit ovat olleet hyviä tasoltaan, mutta tällä kertaa sorruimme helppoihin virheisiin etenkin ensimmäisessä erässä. Vastustaja luki peliä selvästi paremmin kuin me. Vastaanotto toimi hyvin. Mutta jos pallo nousi hyvin, ja vastustajalla on verkolla kokeneet pelaajat, osaavat he lukea peliä. Me lisää voimaa keskihyökkäykseen, mikäli haluamme voittaa. Henni Rinta-Keturi oli aloitukseen tietoinen valinta torjuntavoiman lisäämiseksi, ja siinä hän onnistui hyvin. Maanantai levätään, tiistaina treenataan ja keskiviikkona vastaan astuu vielä astetta vahvempi Kangasala.

LPVampula

Iina Andrikopoulou: Tämä oli meille todella tärkeä voitto ja tuli oikeaan kohtaan. Olimme kentällä ehkä hieman voitontahtoisempia kuin Jymy, ja pelasimme fiksusti. Oma pelini ailahteli, mutta se oli mielestäni ihan ok. Fanien merkitys etenkin täällä Nurmossa on aina äärettömän suuri, he ovat kentän kahdeksas pelaaja.

Darko Dobreskov: Tämä oli meille psykologisesti tärkeä ottelu ja tärkeä voitto. Kumpikin joukkue halusi voittoa ja kumpikin joukkue teki virheitä, ja onneksi me olimme kolmannessa erässä se hieman paremmin keskittynyt joukkue. Nurmolla oli paineet neljännessä erässä, ja se näkyi lopputuloksessa. Toivottavasti tämä voitto saa nyt meidän pelimme kulkemaan.