Nurmon Jymyn naisten lentisliigapaikka varmistui

Lentopalloliigan hallitus hyväksyi perjantaina pitämässään kokouksessa Nurmon Jymyn liiga-anomuksen, ja vahvisti täten joukkueen osallistumisen naisten lentopalloliigaan kaudella 2017-2018.

Liigajoukkueen rakentaminen etenee aikataulussa. Torstaina allekirjoitettiin ensimmäiset pelaajasopimukset. Tässä vaiheessa sopimuksen on tehnyt kuusi pelaajaa. Joukkue täydentyy lähiaikoina.

Sopimuksen ovat allekirjoittaneet myös Jymyn 1-sarjajoukkueessa pelanneet Sara Niemi (keskitorjuja), Pauliina Vilppola (libero), Sofia Norrbacka (keskitorjuja), Emmi Riikilä (yleispelaaja), sekä urheiluakatemialainen Rosa Rajala (yleispelaaja/hakkuri).  Kasvattajaseuraansa Jymyyn Pihtiputaan liigavuoden jälkeen palaa passari Julia Niemi (sopimuksessa opiskelupykälä).

Joukkueen päävalmentajana jatkaa Kari Tuomela. Tuomela aloittaa valmentajana 31:nnen kauden. Myös fysiikkavalmennuksesta vastaava Teemu Rauhala on ollut Jymyn naisten taustatiimissä mukana jo aiemmin. Uutena Jymy-tiimiin tulee Timo Rajala, joka vastaa joukkueen tilastoinnista. Joukkueenjohtajana toimii Juhani Niemi ja huoltajana Eeva-Liisa Tuomela.

Jymy on koonnut myös joukkueen taustavoimia. Taloudesta vastaavat Jaakko Lepistö team managerina sekä Katariina Toivola. Markkinointi ja tiedotus ovat Marja Tyynismaan ja Terttu Karhumaan vastuulla.

Lisätiedot:
Kari Tuomela 0400-361348 (valmennus)
Katariina Toivola  040-5450280