JymyVolley vahvistuu kolmannella keskitorjujalla, kun 23-vuotias Georgian Woodstockista tuleva  Deja Robinson liittyy loppuviikosta joukkueeseen. 186-senttinen Deja on pelannut lentopalloa 12-vuotiaasta.

  • Aloitin urani A5-junioriklubissa, ja olin voittamassa mestaruuden kahtena peräkkäisenä vuotena. Myöhemmin pelasin Mississippin yliopiston joukkueessa viiden vuoden ajan, Robinson kertoo.

Suomi ja JymyVolley on Robinsonille ensimmäinen kokemus lentopallosta ulkomailla. Hän kertoo odottavansa uuden joukkueen tapaamista innoissaan.

  • Tiedän, että Suomi on kaunis maa, ja mahdollisuus pelata lentopalloa JymyVolleyssa on minulle hieno kokemus.

Robinson kuvaa itseään ahkeraksi ja tunnolliseksi pelaajaksi. Hän kertoo tekevänsä kaikkensa niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin kehittyäkseen ja ollakseen hyvä pelaaja.

  • Minulla on intohimoinen suhde lentopalloon, ja osoitan sen kentällä. Rakastan voittamista ja haluan olla loistava joukkuetoveri muille pelaajille. Vahvuuksiani ovat nopeus, torjunta, urheilullisuus ja dynaamisuus, Robinson toteaa.

Robinson odottaa alkaneelta kaudelta voittoja ja lupaa antaa kaikkensa joukkuetovereiden ja valmentajien eteen. Lentopallon lisäksi elämään mahtuu myös muuta.

Tykkään shoppailla, nautin hyvästä ruoasta sekä ystävien ja perheen kanssa rentoutumisesta.