JymyVolley on tehnyt pelaajasopimuksen 23-vuotiaan texasilaissyntyisen Griere Hughesin kanssa. Hän tulee joukkueeseen yleispelaajaksi.

– Aloitin lentopallon 13-vuotiaana. Monilla pelaajilla oli enemmän kokemusta kuin minulla, mutta minä jäin aina kuntosalille treenaamaan ja parantamaan taitojani. Hyvin pian minut luokiteltiin luotettavaksi ja arvokkaaksi pelaajaksi, 180-senttinen Hughes kertoo.

Hughes on pelannut Arizonassa, Iowan yliopistojoukkueessa sekä Virginiassa.

– Pelaajana teen kovasti töitä ja olen luotettava. Olen ollut paras pisteiden tekijä kaikissa niissä kouluissa, joissa olen pelannut lentopalloa, hän toteaa.

Hughes pitää suurimpana vahvuutenaan luontaista urheilullisuuttaan, mutta sanoo ymmärtävänsä, ettei siihen kannata aina luottaa.

– Sanoisin, että fyysisyyden lisäksi olen taitava ja älykäs pelaaja. Olen myös joukkuepelaaja, ja pystyn johtamaan ja myös sekä vastaanottamaan että antamaan kritiikkiä, hän toteaa.

Suomeen, ja ylipäätään Eurooppaan historiasta kiinnostunut Hughes tulee ensimmäistä kertaa. Hän sanoo olevansa innostunut ja kiitollinen siitä, että pääsee tutustumaan yhteen läntisen Euroopan vanhimmista maista.

– Toivon, että voin olla arvokas voimavara joukkueelle voitoissa ja päästä itsekin pitkälle. Vaikka voittaminen onkin erinomaista, ymmärrän, että se vaatii joukkueelta kemiaa, minulta henkilökohtaista kehitystä ja kovaa työtä. Sitä olen valmis tekemään, Hughes korostaa.