JymyVolley otti toisen kiinnityksen liigapaikkaan voittaessaan Hämeenlinnan Lentopallokerhon kotisalissa Nurmohallilla perjantai-iltana. Ottelu emännille kolmessa tiukassa erässä 3-0 (25-21, 27-25, 25-18).

Ensimmäinen erä eteni kotijoukkueen tahdissa alusta loppuun. Vaikka virheitä tuli niin syöttöruudussa kuin hyökkäyksissäkin, onnistuivat emännät nappaamaan pisteitä niin torjunnalla kuin kahdella ässälläkin. Oma hyökkäys toimi alusta alkaen, ja erästä kilahti kotijoukkueen kassaan neljätoista hyökkäyspistettä. Jada Burse aloitti taipaleensa kentän pistekuningattareksi heti erän alusta, ja myös vastustajan syötöillään pommittama Riikka Peltonen oli pelivireessä alusta alkaen.

Toiseen erään vieraat saivat näyttävän lähdön, ja johtivat erää jo kuudella pisteellä. Jukka Tuovinen haki uutta virettä joukkueeseen vaihtamalla toiseksi yleispelaajaksi Annika Koivuniemen, joka ottikin paikkansa saman tien, ja hyökkäsi näyttävästi pisteitä läpi kentän. Joukkueiden tasaisuus näkyi pitkissä palloralleissa, joissa emännillä oli tällä kertaa onni mukana ja joukkueen pistesaldo karttui. Kerttu Kilpinen ja Vera Klimovich onnistuivat hyökkäyksissään, vieraat löysivät myös torjunnan eikä luovuttanut erää helpolla.

Kolmas erä eteni vuorovedolla aina puoleen väliin, sen jälkeen emännät saivat hengen päälle ja veivät kolmannen erän sekä koko ottelun voiton lopulta selkein luvuin.