Hyvään kevätvireeseen päässyt JymyVolley oli liian kova pala Hämeenlinnan Lentopallokerholle sunnuntai-illan kotiottelussa Nurmohallilla. Emännät veivät ottelun erin 3-1 (20-25, 25-19, 25-16, 26-24). Hämeenlinnalle voitto olisi tullut tarpeeseen, sillä kisa pääsystä playoff-peleihin on vielä pahasti kesken. Tällä hetkellä joukkue on sarjataulukon sijalla kahdeksan, mutta yhden pelin vähemmän pelannut LiigaPloki on vain pisteen päässä.

Kumpikin joukkue aloitti ottelun haparoiden. Virheitä tehtiin puolin ja toisin, kotijoukkue syöttövirheitäkin ensimmäisessä erässä peräti seitsemän. Toiseen erään alkuhermoilut oli hermoiltu, ja kotijoukkue pääsi peliin sisään. Jada Burse aloitti lopun ottelua kestäneen tykityksen, ja myös Annika Koivuniemi paukutti palloa laitojen kautta kenttään. Kotijoukkueen virhemäärä putosi ensimmäisestä erästä puolella, mikä loi pohjan erävoitolle. Jukka Tuovinen vaihtoi passarin tontille Julia Junilan, joka otti paikkansa mainiosti, ja teki jopa muutaman jujupisteen joukkueelle.

Kolmanteen erään vieraat lähtivät vauhdilla. Kuuden pisteen syöttöputki ei kuitenkaan järkyttänyt kotijoukkuetta, joka antoi takaisin ottamalla vastustajalta kymmenen pistettä putkeen. Siitä Hämeenlinna ei enää noussut, ja erä meni selkeästi kotijoukkueelle. Neljättä erää kotijoukkue johti jo viidellä pisteellä, mutta kun nosto alkoi takuta, nousi Hämeenlinna ensin tasoihin ja meni sitten ohi. Ensimmäinen eräpallo päättyi kotijoukkueen syöttövirheeseen, mutta toista kertaa ei samaa virhettä tehty.

Ottelun parhaat pisteet:

JymyVolley:  Burse 28/+17, Robinson 14/+12, Koivuniemi 12/-4

Hämeenlinna: Klimovich 13/+10, Kovanen 12/+7, Kilpinen 12/+6

Ottelun parhaat pelaajat:  Burse (JymyVolley), Kovanen (Hämeenlinnan Lentopallokerho)

ProLibero: Riikilä (JymyVolley)