Laihian Lujassa lentopallo-oppinsa hankkinut Katariina Salminen on tehnyt jatkosopimuksen JymyVolleyn kanssa. 24-vuotias Salminen aloittaa joukkueessa kolmannen kauden.

– Uuden pelipaikan kokeileminen viime kaudelle sekä kuusikkoon pääsy olivat hienoja kokemuksia, mutta kausi oli jokseenkin raskas. Tarvitsin miettimisaikaa jatkolleni, hakkurin tontille joukkueeseen astuva 179-senttinen Salminen kertoo.

JymyVolleyn runko pysyy pitkälti samana kuin edellisellä kaudella. Salminen uskoo sen näkyvän myös joukkueen otteissa tulevalla kaudella.

– Ensi kaudella JymyVolley tulee olemaan taisteleva joukkue ja sen jokainen pelaaja on valmis tekemään paljon töitä kehityksensä sekä menestyksensä eteen, hän lupaa.

Kakkossarjasta suoraan liigaan noussut Salminen on löytänyt nopeasti oman roolinsa joukkueessa. Viime kaudella uuden tontin hakkurina lunastanut Salminen haluaa kehittyä paikalla kaikilla osa-alueilla.

– Odotan, että olemme kauden alkaessa aiempaa vahvempi joukkue, joka taistelee jokaisesta pisteestä ja voitosta. Odotan myös, että pääsemme pelaamaan playoffeihin ja taistelemme tätä kautta paremmasta sijoituksesta, hän sanoo.

JymyVolley on tehnyt sopimuksen yhteensä kahdentoista pelaajan kanssa. Joukkueen päävalmentajana jatkaa Kari Raatikainen, joka saa tulevalla kaudella kakkosmiehekseen nuoren Henrik Heinäsen.