Lentopallon naisten mestaruusliigaa pelaava JymyVolley on nostanut seuran oman kasvatin, vasta 17-vuotiaan Emma Katteluksen joukkueen kokoonpanoon. Kattelus allekirjoitti seuran kanssa 1+1 -mallisen sopimuksen.

  • Aloitin lentopallon 9-vuotiaana Nurmossa, ja olen pelannut aina Jymyssä. Rakastan kilpailemista, ja lentopallossa on monia eri osa-alueita, joiden kehittämisestä nautin, lukion toisen luokan syksyllä aloittava yleispelaaja taustoittaa.

Kattelus kuului viime kaudella 1-sarjaa pelanneeseen JymyVolley Akatemia -joukkueeseen, ja ehti piipahtaa muutamaan otteeseen myös kotiyleisön edessä liigan peleissä.

  • Pelaajana olen aina täysillä mukana ja haluan oppia koko ajan uutta ja kehittyä. Omina vahvuuksinani pidän periksiantamattomuutta ja hihapeliä, kehittymistarpeita on hihapelissä ja tarvitsen myös lisää voimaa hyökkäämiseen, passarin paikallakin piipahtanut 176-senttinen Kattelus toteaa.

Kattelus on ollut mukana kesätreeneissä, ja kiittelee sen myötä joukkuuseen syntynyttä hyvää yhteishenkeä.

  • Se tulee varmasti auttamaan meitä ensi kaudella. Meillä on joukkueessa erilaisia persoonia, mutta kaikilla meillä on halu tehdä kaikkemme joukkueen eteen, hän sanoo.

Kattelus on vasta uransa alussa, ja hän sanoo tavoitteekseen päästä lajissa mahdollisimman pitkälle sekä pysyä kunnossa.

  • Joukkueeseen tuon iloa ja hyvää fiilistä, mitä tullaan kauden aikana tarvitsemaan, hän lupaa.