Nurmon Jymyn liiganaisten passarina jatkava Annina Keinonen saa parin Jyväskylästä, kun 23-vuotias Anni Toivonen allekirjoitti pelaajasopimuksen joukkueen kanssa. Toivonen on pelannut viime kauden 1-sarjaa JyväsLentiksessä, mutta aiemmilta kausilta hänellä on liigakokemusta sekä Orivedeltä että Pihtiputaalta.

Anni Toivonen uutena passarina Jymyyn.

Pihtiputaalla lentopallon perusopit hankkinut Toivonen kertoo päätyneensä Jymyyn, koska haluaa testata omaa tasoaan liigassa ykkössarjassa pelatun kauden jälkeen.

– Olen joukkuepelaaja, tsemppaan ja tuen muita kentällä. Jymystä saan hienon mahdollisuuden ottaa seuraavan askeleen pelaajaurallani, hän sanoo.

Vastikään 30 vuotta täyttänyt Keinonen puhkuu intoa pelaamiseen. Jatko Jymyn pelipaidassa ei ollut vaikea valinta.

– Tuntuu siltä, että pystyn edelleen kehittämään ja haastamaan itseäni. Nurmossa olosuhteet ovat kunnossa ja joukkueen arvomaailma on lähellä omaani. Koen, että Jymyssä pelaajista pidetään hyvää huolta, hän kiittelee.

Ranskasta Jymyyn viime kaudella tullut 172-senttinen Keinonen pitää hyvänä, että seura on osoittanut haluavansa vakiinnuttaa paikkansa Mestaruusliigassa. Hänen mielestään se palvelee koko alueen junioripelaajia.

– Jymyn kaltaisessa ympäristössä yhteistyö oman seuran sisällä on erittäin antoisaa. Yksi esimerkki siitä on viime keväänä aloitettu kummijoukkuetoiminta, jota toivottavasti jatketaan myös tulevalla kaudella, Keinonen toteaa.

Jymy aloittaa ottelukautensa syyskuun lopussa, kun verkon toiselle puolelle saapuu 175-senttisen Toivosen kasvattajaseura Pihtiputaan Ploki.

– Odotan kaudelta tasaisia pelejä ja sarjaa, jossa joukkueet taistelevat jokaisesta sarjapisteestä, hän toteaa.

Keinonen odottaa jo Jymyn lopullista kokoonpanoa ja pääsyä treenaamaan.

Annina Keinonen jatkaa Jymyssä.

– Viime kauden vastoinkäymisistä on otettu opiksi, ja liikkeelle lähdetään puhtaalta pöydältä. Mielenkiintoista on nähdä, miten pitkälle kehitymme joukkueena kauden aikana.