Kotijoukkue Nurmon Jymylle oli tarjolla enemmän kuin mitä se pystyi maanantai-illan ottelussa LP Viestiä vastaan ottamaan. Vieraat veivät ottelun puhtaasti kolmessa erässä (22-25, 20-25, 23-25). Jymy pysyi hyvin mukana, johti kolmatta erää peräti 20-12, mutta ei kyennyt viemään eriä voitolliseen loppuun saakka. Jymy odottaa byrokratian kiemuroiden selviämistä, joten jo parisen viikkoa treeneissä mukana ollut jenkkivahvistus saadaan kentälle, ja kuviot siltä osin järjestykseen.

Ottelun parhaiksi valittiin Kertu Laak ja Hilkka Hujanen. Parhaat pistenaiset Laak (+9), Czakan (+8) sekä Jymystä Krjlic (+13) ja Friberg (+7). Katsojia 350.

LP Viesti:

Kertu Laak: Tänään meillä oli hyvä peli, vaikka mukaan mahtui myös huonoja hetkiä. Hyökkäysprosentti ei ollut paras mahdollinen. Se tietää vain sitä, että meillä on tehtävää. Kolmannessa erässä kirimme Jymyn johdon sillä, että pelasimme kaikki pallot loppuun saakka.

Tomi Lemminkäinen: Ottelu oli samanlainen kuin eilen Plokia vastaan, joskin peli ailahteli enemmän. Kaksi erää veimme tasaisesti Jymyä, mutta kolmannessa oltiin jo sillassa, ja alettiin ehkä jo odottaa neljättä erää. Kun tilanne oli 20-15, aloin uskoa siihen, että me viemme tämän erän. Olimme kovia, ja Jymy ehkä hieman pehmeni kolmannen erän lopulla. Heille osui myös huono rotaatio. Syöttöpeli oli meillä ok. Teimme 11 ässää, mikä on kauden paras saldo. Jymy torjui hyvin, ja omaan hyökkäystempoon en ole tyytyväinen. Sitä on helppo lukea, ja olimmekin ongelmissa Jymyn keskitorjujien kanssa.

NJ:

Pauliina Vilppola: Pelasimme erät hyvin aina 20 pisteeseen saakka, mutta sitten tapahtui jotakin. Sen kun tietäisi, mitä. Erien loput eivät vain mene, meillä on niissä jonkinlainen lukko päällä. Torjuntapeli oli tänään hyvää. Kaikki kysyvät, rassaako se, ettei voittoja tule, mutta kyllä me kovasti luotamme siihen, että peli lähtee kulkemaan.

Kari Tuomela: Ottelu ratkesi vastustajan kovaan kokemukseen ja jatkopalloihin, joissa me olimme huonoja. Jotain pitää nyt tehdä, ja toivottavasti se meni perille myös joukkueelle. Me kuljemme kolme kuukautta jäljessä viime kautta, ja vihdoinkin olemme saamassa koko joukkueen kentälle. Otteluissa tulee hyviä hetkiä, mutta sitten ne kääntyvät. Paljon oli hyvääkin, ja kun saamme ehjät viikot treeneihin alle, paranevat otteet aivan varmasti. Nyt vielä vastaanotto tökkii, samoin puolustus. Syöttö ja torjunta toimivat tänään hyvin.