Kotijoukkue Nurmon Jymy ei päästänyt LP Viestiä helpolla sunnuntai-illan ottelussa. Vieraat saivat tehdä täyden iltapuhteen ennen kuin veivät voiton Saloon erin 1-3 (25-23, 20-25, 23-25,21-25). Viestin joukkueesta sairaspenkillä istui jalkavammaa poteva Ronja Heikkiniemi, kotijoukkueesta ottelua katsoi sivusta Sara Niemi.

Jymy piti LP Viestin tiukasti aisoissa kaikissa pelatuissa erissä. Toisessa erässä vieraat johtivat jo lukemin 9-17, mutta Jymy tuli takaa aina lukemiin 20-23. Muissa erissä pisteitä jaettiin pitkien pallorallien jälkeen vuoron perään kummallekin joukkueelle.

Joukkueen parhaiksi valittiin Hillaelina Hämäläinen LP Viesti ja Karoliina Friberg, Nurmon Jymy. LähiTapiola-pisteet Viktoriia Tuchashvili (3), Noora Kosonen (2), Emmi Riikilä (1).

Hillaelina Hämäläinen, LP Viesti:

Ottelu oli meille haastava. Pitkä istuminen bussissa saattoi vaikuttaa siihen, että jalat eivät toimineet kenelläkään. Ja kun jalat eivät toimi, ei toimi myöskään pää. Jotain kuitenkin teimme hyvin, koska voitto tuli kotiin. Tiedettiin etukäteen, ettei Nurmosta ole moni joukkue pisteitä hakenut. Ottelut ratkesivat erien loppuihin, joissa me olimme pikkasen kokeneempia ja veimme ne.

Tomi Lemmikäinen, LP Viesti:

Ottelu ei ollut läpihuutojuttu. Hyvää oli tietenkin voitto ja puolustus, mutta lähes kaikessa muussa oli ongelmia. Emme olleet parhaimmillamme, enkä olisi arvannut, että Ronjan (Heikinniemi) poissaolo kentältä näkyy noin paljon. Ajattelin, että perusseitsikko pystyy nostamaan ja pelaamaan tasaisemmin. Tapahtuma oli hyvä, yleisö näki hyvän ottelun. Jymy pelasi paremmin mitä Salossa, joukkue haastoi meitä hyvin, ja olisi kyllä ansainnut tästä pelistä yhden pisteen. Välistä saattoi jopa tuntua siltä, että Jymy hallitsee koko peliä. Neljäs erä oli jo menossa Jymylle, mutta meidän kovuus ja kokemus tulivat siinä, että otimme erän. Tuomaritoiminnasta pitää antaa kritiikkiä. Se oli epätasaista ja esimerkiksi sormilyönnit vihellettiin vähän miten sattuu. Linja ei pitänyt ja molemmat joukkueet kärsivät siitä.

Karoliina Friberg, Nurmon Jymy:

Pitkästä aikaa pelikentällä näkyi huumori. Torjunta toimi, vastaanotto pelasi. Meillä oli hyvä peli, etenkin kun sitä vertaa lauantaiseen otteluun. Fiilis oli paljon parempi. Ottelu ratkesi erien lopuissa, jossa vastustajan kokemus näkyi. Yleisö oli jälleen kerran meille kova tuki, se auttaa kentällä paljon. Omaan peliini olen tyytyväinen. Orivesi tulee vastaan keskiviikkona, ja mikäli pelihuumori löydetään ja saadaan kovuutta erien loppuihin, on meillä hyvät mahdollisuudet.

Kari Tuomela, Nurmon Jymy:

Kotisalissa on hieno pelata, ja tämä oli varmasti paras peli, jonka olemme täällä pelanneet. Yleisöön menevä ottelu. Lämmitti mieltä, että onnistuimme maan parasta joukkuetta vastaan näin hyvin. Yksi piste olisi tästä ottelusta voinut toki tulla. Saimme oman pelin hyvin kuntoon lauantaisen ottelun jäljiltä, ja

tällaisella pelillä haastetaan kyllä liigan muut joukkueet ja ollaan liigakelpoisia. Ottelu ratkesi vastustajan kokemukseen, vaikka ihmettelinkin, miten etenkin alussa Viesti hermoili niin kovin. Ottelut voitetaan onnistumisilla ja rohkeilla peleillä, ei muuten. Tällaisella pelillä haastamme kyllä Oriveden keskiviikkona. Tuomarilinjasta olen samaa mieltä vastustajan valmentajan kanssa. Vihellykset olivat epätasaisia.