Nurmon Jymyn pistetili ei karttunut vielä lauantai-illan kotiottelussakaan. Kuusamon Pölkky vei ottelun kolmessa erässä (16-25,20-25, 17-25). Ensimmäinen erä oli kotijoukkueelta lämmittelyä, ja tasoero oli selkeä alusta alkaen. Toisessa erässä Jymy väläytti osaamistaan ja jopa vei erän alkua. Karoliina Fribergin pisteputkella johdatti kotijoukkueen aina 9-5 johtoon, mutta hyvä alku ei riittänyt loppuun saakka. Kolmannessa erässä Jymy pysyi alun mukana, upean syöttöputken sai aikaan muun muassa joukkueen parhaana palkittu Lydia DeWeese. Lopussa vieraat menivät kuitenkin menojaan, ja Jymy joutui taipumaan.

Ottelun parhaat pisteiden tekijät:

Jymy: DeWeese 8 (+8), Friberg 13 (+2), Malloy7 (+2)

Pölkky: Wasserfaller 19 (+8), Nogueras 18 (+7), Swanegan 12 (+5)

LähiTapiola-pisteet: 1 DeWeese, 2 Kjelstrup, 3 Wasserfaller

ProLibero: Niemelä

Lydia DeWeese: Emme olleet tänään tarpeeksi kovia. Vastustaja pelasi aggressiivisemmin ja heidän pelihuumorinsa oli parempi kuin meillä. Huomista Orpo-peliä varten on parannettava monta pientä asiaa.

Kari Tuomela: Aika lailla samoja olivat ongelmat kuin tähän saakka muutenkin. Hyökkäystehot ovat heikot, emmekä saa palloja tapetuksi. Vastaanotto toimi hyvin, torjuntakin oli lähes ok. Syöttökin toimi tänään. Hyökkäys oli sen sijaan melko heikkoa, oltiin liian löysiä omissa hyökkäyksissä. Pitäisi löytää sellainen, jolla on kova käsi, ja joka myös käyttää sitä. Ison pallon tappoon eivät tehot riitä.

Jonna Wassenfaller: Meillä oli tänään hyvä peli. Halusimme voittaa pelin, ja hyvällä työllä sen myös teimme. Pelasimme aggressiivisesti, passit olivat hyviä ja taistelimme pallot loppuun saakka. Olen hyvin tyytyväinen.

Tuomas Alatalo: Vaikka luvut saattavat kertoa muuta, ei tämä ollut meille helppo peli. Vierasottelut eivät ole koskaan helppoja. Jaloissa painoi eilinen peli Salossa, vaikka hyvin saimmekin pallot kaivettua lattiasta. Joukkueelta saatiin tänään tasapainoinen esitys, oltiin kuskin paikalla koko ottelun ajan. Toisessa ja kolmannessa erässä Jymy sai hyvällä syötöllä meille muutaman vaikean hetken, mutta jokainen osa-alue toimi hyvin. Siihen nähden, että meillä on loukkaantumisten takia pieni porukka, pelasimme hyvin. Jymyn kotiyleisölle lähetän terveisiä, että jos omilla on vaikeaa, silloin kannustusta tarvitaan erityisesti, eikä joukkuetta saa hylätä.