Vaasan Kiistossa kolme edellistä kautta pelannut 26-vuotias Michaela Bajnokovâ on toinen JymyVolleyn keskitorjujista. 180-senttinen Michaela on syntyisin Slovakiasta, mutta asunut jo vuodesta 2019 Suomessa.

  • Tulin Erasmus-vaihtoon Tampereelle vuonna 2019 ja rakastuin Suomeen. Jatkoin opintoja Vaasan yliopistossa, ja palasin Vaasassa myös lentopallokentälle kuuden välivuoden jälkeen, suomea hyvin ymmärtävä, mutta englantia mieluummin puhuva Michaela kertoo.

Michaela aloitti lentopallon 10-vuotiaana kotikaupungissaan, ja siirtyi 17-vuotiaana Bratislavaan pelaamaan. Loukkaantumisen jälkeen hän jätti kentät ja keskittyi opiskeluun.

Michaela oli mukana nostamassa Vaasan Kiistoa 1-sarjaan, ja on pelannut joukkueessa kaksi kautta. Nurmoon Michaelaa veti lämmin ja perheenomainen henki, jota hän on kauden aikana aistinut katsomosta käydessään katsomassa JymyVolleyn kotipelejä.

Michaela pitää vahvuutenaan hyökkäysvoimaa sekä asennetta, joka näkyy niin peleissä kuin harjoituksissakin.

Jokaisella osa-alueella on kehittämisen varaa, mutta eniten haluan parantaa torjuntaa sekä saada lisää vahvuutta hyökkäykseen.