Rovaniemen WomanVolleylla ei ollut keinoja katkaista Nurmon Jymyn pisteputkea sunnuntai-iltana Nurmossa käydyssä naisten liigapelissä. Jymy vei ottelun lukemin 3-0 (25-16, 25-18, 25-21). Vieraat sortuivat virheisiin ja hermoiluun, eikä kotijoukkueella ollut vaikeuksia pisteiden saamisessa. WoVolla oli takanaan viiden viikon ottelutauko, jonka aikana joukkue on saanut kaksi ulkomaalaisvahvistusta. USA:n maajoukkueen kanssa syksyn treenannut Cassie Strickland osoitti kykynsä kahden viikon yhteisharjoittelun jälkeen, ja nousi joukkueensa palkituksi.

Joukkueen parhaat: Alex Vajdova (Jymy), Cassie Strickland (WoVo).

Parhaat pisteet Jymy: Mikaelsen 17 (+12), Vajdova 11 (+5) ja Norrbacka 8 (+6). WoVo: Strickland 13 (+5), Klimova 8 (+2).

Lähi-Tapiola –pisteet: 3 Vajdova, 2 Mikaelsen, 1 Strickland

Strickland, Wovo:

Tulin Rovaniemelle kaksi viikkoa sitten, ja olosuhteet ovat aivan erilaiset kuin kotona. Ensimmäinen liigapeli Suomessa, ja olin kyllä hermostunut. Peli eteni hyvin, mutta voisimme pelata paremmin.

Teemu Mäkikyrö, Wovo:

Eihän tästä pelistä paljoa kerrottavaa ole. Kahden ensimmäisen erän jälkeen oli 32 virhettä kasassa, ja alku oli todella paha. Ottelutauon aikana joukkueeseen tuli kaksi uutta pelaajaa, ja odotukset ja sitä myötä myös paineet olivat varmasti taivaissa. Pallo kuitenkin poltteli koko ajan käsissä, emmekä päässeet pelaamaan omaa peliä. Tänään emme olleet lähelläkään sitä tasoa, mitä treeneissä on ollut. Uudet pelaajat astuivat sisään joukkueeseen ihan hyvin, heihin tämä peli ei. Peli-ilosta meillä ei ole huolta, ja uudet tulijat toivat joukkueeseen uutta virtaa. Takana on kuitenkin 14 hävityn ottelun putki, ja voittamisen pakko on kova.

Alex Vajdova, Nurmo

Me pelasimme tänään hyvin joukkueena. Olemme harjoitelleet kovaa, ja se näkyy myös kentällä. Peli on parantunut. Oma pelini vaihtelee, mutta useimmiten olen siihen tyytyväinen.

Kari Tuomela, Nurmo

Tämä oli kolmas peli Rovaniemeä vastaan, ja ehdottomasti peleistä ehjin. Olimme vastustajaa varmempia, ja kun syöttö kulkee, kuten tänään, kulkevat myös pelin muut osa-alueet. Ei voi olla kuin tyytyväinen kolmeen pisteeseen. Tänään kaikki olivat vahvoja. Olemme pitäneet useita palavereita, ja joskus tuntuu siltä, että puhumalla saa parempaa tulosta kuin treenaamalla. Toki meillä on ollut syöttötreenejä, ja tapaamme vielä myös mentaalivalmentajan. Tänään tuomarilinja oli parempi kuin perjantaina, ja vaikka rajamiehiä ei ollut, ei sillä ollut vaikutusta otteluun.