JymyVolleyn ja Pölkky Kuusamon sunnuntai-illan ottelu oli tiukkaa ja näyttävää lentopalloa, jossa pidemmän korren veti lopulta vierasjoukkue Pölkky 0-3 (22-25, 20-25, 23-25). Kuusamolaiset kaatoivat näin JymyVollen kahdeksan ottelun mittaisen pisteputken.

Ensimmäinen erä lähti Pölkyn tahdissa, mutta JymyVolley sai vieraat kiinni näiden sortuessa virheisiin vastaanotossa. Erä eteni tasatahtia, ja vasta sen lopussa vieraat tulivat hyvillä syötöillä ensin rinnalle ja sitten erävoittoon.

Toinen erä alkoi JymyVolleyn Annina Keinosen kuuden pisteen syöttöputkella. Pitkät pallorallit, hienot puolustukset ja näyttävät haut tarjosivat yleisölle nautittavaa nähtävää, ja erää mentiin tasatahtiin aina 19 pisteeseen saakka. Erävoiton Pölkylle varmisti lopulta vieraiden syöttövuoron saanut Jonna Wassenfaller.

Kolmanteen erään lähti sisuuntunut JymyVolley, ja erä etenikin tasatahtia aina viimeisiin palloihin saakka. Vieraiden kantti kesti paremmin, ja otteluvoitto meni puhtaasti Kuusamoon.