JymyVolley taisteli välillä kuin leijona, puolusti lattianpintaa myöten ja seisoi torjunnassa muurin lailla, mutta sekään ei riittänyt kaatamaan Nurmohallille vieraaksi tullutta Pölkky Kuusamoa keskiviikkoillan kotiottelussa. Peli vieraille 0-3 ( 23-25, 14-25, 17-25).

#9 Sara Niemi palkittiin Jymyn parhaana. Kuva: Anita Jokilehto.

Ensimmäiseen erään kotijoukkue tuli voitontahtoisena ja hyvin valmistautuneena. Erä etenkin tasaisesti loppuun saakka. Yleisö pääsi nauttimaan pitkistä palloralleista ja libero Laura Penttilän huikeista puolustuksista, mutta samalla myös virheistä, joihin erä lopulta kaatui.

Sekä toisen että kolmannen erän vieraat aloittivat pirteästi ja veivät etenkin toista erää miten tahtoivat. Kolmannessa erässä vieraiden passari Jalissa Trotter paukutti heti erän alkuun kahdeksan pisteen syöttöputken. Se ei kotijoukkuetta kuitenkaan lannistanut, vaan emännät nousivat kanveesista aina neljän pisteen päähän. Ihan loppuun saakka ei voitontahto kuitenkaan riittänyt. Kolmannessa erässä nähtiin myös keltainen kortti, kun tuomari huomautti Pölkkyä pelin viivyttämisestä.

JymyVolley: Lundvall 13/+4, Niemi 5/+3, Peura 4/+1
Pölkky: Lengweiler 12/+5, Lambert 10/+1, Autere 9/+5

Ässät 1-6, syöttövirheet 8-6, torjunnat 9-6, hyökkäys% 26-35, vastaanotto% 41-47.