Nurmon Jymyn isku ei riittänyt keskiviikkoillan kotiottelussa, kun Oriveden Ponnistus vei pisteet mukanaan puhtaasti kolmessa erässä (20-25, 23-25, 19-25). Jymyn erät etenivät ailahtelevasti, ja esimerkiksi ensimmäisessä erässä vieraat olivat jo 10-20 johdossa. Jymy kuitenkin kokosi itsensä ja kuroi etumatkaa kiinni. Nurmon Jymy solmi kehityspelaajasopimuksen U19-joukkueessa pelaavan Bettina Yli-Sissalan kanssa neljäksi otteluksi Sara Niemen potiessa jalkaansa. Parhaat pelaajat: Karoliina Friberg, Jymy ja Olga Vergidou, OrPo.

Ottelun parhaat pistenaiset: Alexandra Vajdova, Jymy (11), Franciele Stedile, OrPo (19).

Olga Vergidou, OrPo:

Emme pelanneet tänään kovin hyvää peliä, mutta teimme sen, mitä pitääkin ja saimme kolme pistettä. Se on meille tässä vaiheessa tärkeää. Peli oli väsynyttä. Osasimme odottaa kovaa ottelua Nurmoa vastaan, ja he puolustivatkin hyvin.

Heikki Kosonen, OrPo:

Me olimme tänään tasaisempia kentällä, parempia jokaisella osa-alueella. Syöttö toimi hyvin, pelivarmuus oli parempi, ja mutta puolustus ei toiminut tänään niin hyvin kuin meillä on tapana. Omia virheitä tehtiin paljon, vastustajalle hatunnosto siitä, että he tekivät virheitä vähemmän. Tilanteita päästään purkamaan pienillä vaihdoilla, ja toivon, että koko joukkue ymmärtää niiden merkityksen. Valmistauduimme tähän otteluun hyvin, ja se meni tehtyjen suunnitelmien mukaan. Toisessa erässä Nurmo oli niskan päällä pitkään, ottelun voittamiseen tarvitaan monta kovaa peliä. Stedile oli täysin pitelemätön.

Karoliina Friberg, Jymy:

Peli oli tänään ailahtelevaa. Välillä tuli onnistumisia, välillä oli taas synkempiä hetkiä. Virheitä tehtiin paljon, ja niillä menetettiin pisteitä. OrPo pelasi hyvin, ja annoimme heille välillä vähän liikaa etumatkaa. Sitä ei sitten pystytty kirimään umpeen. Toinen erä oli otettavissa, mutta siinäkin pisteitä annettiin aluksi liikaa.

Kari Tuomela, Jymy:

Vastustaja pelasi tänään varmempaa peliä mitä LP Viesti sunnuntaina. Stedile oli aivan ylivertainen, emme saaneet häntä kiinni kertaakaan. Vastustajan kokemus ja kovuus näkyvät, me olemme vasta kasvamassa samoihin mittoihin. Kun viisikin vuotta harjoitellaan, ollaan ehkä samassa. Ottelu ratkesi virheisiin sekä vastaanotoissa että syötöissä. Tämän tason pelissä niitä ei saisi tulla niin paljon. Kyllä viimeisimmät vastustajat, Viesti ja OrPo ovat osoittaneet vahvuutensa. Huomisen HPK-ottelun jälkeen edessä on viiden päivän nollaus ja treenitauko. Se tulee tarpeeseen.