Jymyn ensimmäinen kotiottelu oli tiukkaa vääntöä yhden ottelun jo voittaneen LiigaPlokin kanssa. Ottelu LiigaPlokille erin 1-3 (25-21, 22-25, 22-25, 21-25).

LiigaPloki johti ensimmäistä erää jo seitsemällä pisteellä, mutta sortui virheisiin ja antoi Jymylle eväät kiinniottoon. Kotijoukkueen Tanja Eteläaho tuli vaihdosta syöttöruutuun, ja paukutti viisi pistettä, joilla kotijoukkue kiri kolmen pisteen johtoon. Vieraat eivät saaneet eroa enää kiinni.

Toista erää joukkueet tahkosivat tasatahtia aina tilanteeseen 22-23. Kari Tuomelan aikalisä ei saanut vastustajan syöttöpeliä sekaisin, ja erävoitto meni LiigaPlokille. Kolmannessa erässä Jymy sortui virheisiin, ja tiukasta loppukiristä huolimatta vieraat veivät voiton. Myös neljäs erä lähti vieraiden johdolla. Jymy kiri piste-eroa kiinni Annina Keinosen pitkällä syöttöputkella, mutta ihan voittoon saakka ei jymyläisten kiri ensimmäisessä kotipelissä yltänyt.

Jymyn kotiottelua seurasi 450 katsojaa.
LähiTapiola-pisteet: 3p Larson, 2p Karhu, 1p Madsen.

Ottelun parhaat pistenaiset:
Jymy: Larson 21 (+14), Ramsey 16 (+8)
Ploki: Madsen 16 (+12), Karhu 16 (+10), Conaway 11 (+10)

Alessandro Lodi:
Olen ollut 22 vuotta valmentajana, ja tämä ottelu oli vaikeudessaan ehdottomasti viiden kärjessä. Aloitimme jokaisen erän hyvin, mutta sitten tuli notkahdus, jonka aikana Nurmo tuli takaa ja me olimme vaikeuksissa. Taisteltiin voitto meille. Jody Larson oli aivan uskomaton tänään.

Yasmine Madson:
Ottelu ratkesi siihen, että saimme pelattua pallot loppuun saakka. Nurmo tuli tänään todella kovaa, ja heti, kun emme pelanneet omaa peliämme ja pelasimme pelokkaasti, Nurmo tuli.

Kari Tuomela:
Ploki on selkeästi yksi liigan parhaita joukkueita, joten huonolle emme hävinneet. Meillä oli kauden ensimmäinen ottelu, ja etenkin erien alussa oli ehkä havaittavissa pientä jännitystä. Olen tyytyväinen joukkueen ilmeeseen kentällä, pelasimme hyviä taistelupalloja ja uskoimme omaan tekemiseemme. Tehtiin paljon syöttövaihtoja, ja syöttö on meidän vahvuus.