Nurmon Jymy pelasi itsensä jatkoon Suomen Cupin keskiviikkoillan kotiottelussa LiigaPlokia vastaan erin 3-1 (25-23, 25-21, 19-25, 25-14). LiigaPloki sai komean alun ottelulle, ja johti Jymyä ensimmäisessä erässä jo pistein 14-6. Jymy sai pelinsä kulkemaan, ja vei erän lopulta kotiin. Toinen erä eteni tasaisesti loppumetreille saakka, myös kolmannessa edettiin tasatahtia aina LiigaPlokin voittoon saakka. Neljäs ja ratkaiseva erä oli Jymyn näytöstä.

Ottelun parhaiksi pelaajiksi valittiin Jymyn Julie Mikaelsen ja LiigaPlokin Alex Reid. Mikaelsen takoi parhaat pistelukemat (24), LiigaPlokista tehokkain oli Hardy Meredith (18).

Julie Mikaelsen, Jymy

Oli äärimmäisen hauska pelata, teimme tänään paljon töitä voiton eteen. Kaksi edellistä peliä eivät olleet meiltä hyviä, mutta nyt kaikki meni huomattavasti paremmin. LiigaPloki pelasi hyvin. Heillä on hyvä joukkue, joka hyppää korkealle. Viikonlopun peliin valmistaudutaan ensin lepopäivällä, ja sen jälkeen treenataan ja katsotaan pelejä videolta.

Kari Tuomela, Jymy

Jatko Suomen Cupissa ei ollut meille maailman tärkein asia, mutta kun sinne päästiin, totta kai pelataan. Viikonvaihteen OrPo-pelin jälkeen ei voi olla kuin tyytyväinen siihen, miten tytöt tänään pelasivat. Meillä oli hyviä syöttöputkia, passit kohdallaan, Julia pyöritti kenttää hienosti. Peli-ilme oli iloinen, ja kyllä se vain niin on, että kotisalissa me olemme aina hyviä. Muutama vaihto tehtiin, mutta oikeastaan enempään ei ollut tällä kertaa tarvetta. Alexin syöttö oli aivan ratkaiseva, ja myös Tanja (Eteläaho) löysi syötöilleen parhaat paikat kentästä.

Alex Reid, LiigaPloki

Jymy pelasi aggressiivista peliä ja oli jokaisella osa-alueella parempi kuin me. Me pelasimme heikosti, eikä ole muuta vaihtoehtoa kuin pelata paremmin ensi viikolla.

Jukka Koskinnen, LiigaPloki

Me pelasimme kaksi ja puoli erää aivan surkeaa lentopalloa. En voi hyväksyä sitä, että 16-19 johto kääntyy tappioksi. Jokainen pelasi alta lipan kentällä tänään, oikeastaan vain Meredith Hardy saa puhtaat paperit. Kun vertaa tätä peliä viikonlopun otteluihin, oli tasoero melkoinen. Toki lähtötilanne oli molemmilla joukkueilla sama eli kaksi ottelua alla. Meille osallistuminen Suomen Cupiin oli epävarmaa vielä ihan loppumetreille saakka.