Nurmon Jymy käänsi kymmenen ottelun tappioputken 3-1 (25-16, 18-25, 25-20, 25-15) voittoon kotiottelussa LPVampulaa vastaan lauantaina. Ensimmäisen erän vastustaja haparoi ja sortui syöttövirheisiin, toisessa erässä oli Jymyn vuoro antaa vieraille voitto virheillä. Kolmas erä mentiin tasaiseen tahtiin, mutta neljännessä Vampula tuntui jo luovuttaneen. Jymylle voitto oli tärkeä, ja valmentaja Kari Tuomela kuvasikin sitä ”kuuden pisteen voitoksi”.

Parhaat pelaajat Julie Mikaelsen Jymy ja Sarah Blomgren LPVampula. Lähi-Tapiola pisteet Mikaelsen (3), Friberg (2), Blomgren (1). Parhaat pistenaiset: Jymy Mikaelsen (19), Friberg (15), Riikilä (13), LPVampula: Blomgren (13), Hujanen (11), Nieminen (9).

Sarah Blomgren, LPVampula

En ole aiemmin pelannut täällä. Ottelu oli kova, ja me saimme tästä hyvän oppitunnin. Joulutauolla ei ollut oikeastaan vaikutusta. Ottelutaulukko, jossa olemme Jymyn kanssa peräkkäin, toi otteluun lisäpaineita. Tiesimme jo etukäteen, että luvassa on kova ottelu.

Arttu Keränen, LPVampula

Toinen erä oli meiltä vahvaa peliä, ja sen jälkeen kävi, kuten meille usein käy. Jänne katkeaa, kun tulee hyvän erän jälkeinen hyvän olon tunne. Sen jälkeen vastustaja tuli, emmekä osanneet antaa parastamme. Viimeisessä erässä joukkue tipahti täysin. Ottelu ratkesi henkisellä puolella. Hassasimme myös hyviä syöttöputkia, ja kun näin kävi, syötöistä tuli meille peikko. Ottelu ratkesi kahdessa jälkimmäisessä erässä. Meillä on noin 30 hengen fanijoukko, jolle olen antanut aiemminkin kiitosta. He ovat voimavara, onhan se hienoa kuulla omillekin rummun päristystä. He tukevat myös silloin, kun ei mene hyvin.

Julie Mikaelsen, Jymy

Me pelasimme hyvän ja energisen pelin. Tällä kertaa energia ei loppunut kesken vaan jaksoimme koko ottelun loppuun saakka. Toisessa erässä tuli paljon virheitä, ja se kaatui niihin. Takana on kymmenen ottelun tappioputki, eikä se ole ollut helppoa. Katsoin joulutauon aikana videoita otteluista, ja huomasin, että minun on pelattava aggressiivisemmin mitä olen alkukaudella pelannut. Tänään se toimi.

Kari Tuomela, Jymy

Tämä oli meille kuuden pisteen voitto. Vaikka sitä ei joukkueelle mitenkään korostettu, kaikki tiesivät, että laivan on kymmenen hävityn ottelun jälkeen käännyttävä. Peli oli iloista, Julia Niemi pyöritti sitä hyvin, ja yhteistyö Julie Mikaelsenin kanssa toimi mainiosti. Joululoma ja käynti kotona Norjassa tekivät Julielle hyvää, hän pelasi tänään hyvän pelin. Ensimmäinen erä tuli helposti, toinen kaatui syöttövirheisiin. Vaikka tänään voitto tuli aika helposti, on peliin saatava yksi napsu lisää liigan kärkijoukkueita vastaan. Joulutauon jälkeen olemme ottaneet treeneihin mukaan henkisen valmennuksen, kun Timo Kankaanpää on tullut mukaan.

Hyvää uutta vuotta ja kiitos kuluneesta vuodesta kannattajillemme sekä yhteistyökumppaneillemme!