Nurmon Jymyn naisten liigajoukkue on tehnyt sopimuksen 23-vuotiaan amerikkalaisen Perry Ramseyn kanssa. Pohjois-Carolinan Carrborosta tuleva 183-senttinen yleispelaaja on pelannut lentopalloa 13-vuotiaasta.
– Lentopallo on minulle todellinen intohimo, rakastan lajia. Kentälle tuon johtajuutta ja johdonmukaisuutta, sähköpostilla tavoitettu Ramsey kertoo.

Perry Ramsey vahvistaa Jymyä.

Positiivisena ihmisenä itseään pitävä Ramsey korostaa olevansa pelaajana äärimmäisen motivoitunut. Nurmon Jymy on Perry Ramseyn ensimmäinen kiinnitys kotimaan ulkopuolella. Yhdysvalloissa hän on pelannut sekä Pohjois-Carolinan että Gonzagan yliopistojoukkueissa.
– Koska olen lähdössä ensimmäistä kertaa ulkomaille pelaamaan, oli erittäin tärkeää löytää joukkue, jossa minusta välitetään sekä pelaajana että ihmisenä. Tärkeää on myös se, että Jymyllä on joukkueena korkeat tavoitteet ja se pelaa pääsarjassa, Ramsey toteaa.

Suomalaisen naislentopallon tasoon perehtynyt Ramsey kertoo odottavansa innoissaan suomalaisen lentopalloliigan otteluita.
– Tiedän, että naisten lentopallo on Suomessa korkeatasoista, hän toteaa.

Ramsey on kuullut myös suomalaisista lentopallofaneista, jotka hänen käsityksensä mukaan elävät vahvasti joukkueiden mukana ja kannustavat omiaan fanaattisesti.

Jymyyn ja Nurmoon Ramsey saapuu elokuussa, odottavaisella mielellä. Hän haluaa kehittyä pelaajana teknisesti ja saada lisää sekä fyysistä että henkistä vahvuutta.
– Uskon, että siirtyminen Suomeen, Jymyyn ja uuden valmentajan alaisuuteen auttaa minua näissä tavoitteissa, hän toteaa.