Nurmon Jymyn naisten liigajoukkueen pääluotsina jatkaa Kari Tuomela. Hän aloittaa liigajoukkueen veturina kolmannen kauden.

Kari Tuomela jatkaa Jymyn päävalmentajana.

Kesällä valmennustiimissä on mukana pitkän uran niin liigatason pelaajana kuin juniorivalmentajanakin tehnyt Jarkko Rinta-Keturi. Hän avustaa kesäharjoittelussa. Rinta-Keturi jatkaa juniorijoukkueen valmentajana tulevalla kaudella. Osallistumisesta liigajoukkueen harjoitteluun kehitysjoukkueen kanssa keskustellaan, ja Rinta-Keturin rooli tarkentuu, kun tulevan kauden suunnitelmat ovat valmiina.

Yksilövalmennukseen sekä peli- ja joukkuestrategian luomiseen Jymy hakee ulkopuolista asiantuntija-apua.

Fysiikkavalmentajana jatkaa Teemu Rauhala. Hän aloittaa tehtävässä toisen kauden. Myös fysioterapeutti Suvi Huuhtanen jatkaa Jymyn liiganaisten tiimissä edelliskauden tapaan.

Jymyn miesten 1-sarjajoukkueessa pelaava Karri Raveala ottaa vastuulleen tilastoinnin. Hänen sopimukseensa on kirjattu opiskelupykälä.

Joukkueen huoltajana ja joukkueenjohtajana jatkaa Eeva-Liisa Tuomela. Jaakko Lepistö toimii Team Managerina myös ensi kaudella.

Jymyn ensi kauden joukkue pyritään saamaan kokoon toukokuun aikana. Ensimmäiset pelaajasopimukset julkistetaan viikon sisällä.