Nurmon Jymy antoi tiukan vastuksen sarjataulukon kakkosena majailevalle LP Viestille perjantai-illan koti-ottelussa. Viiteen erään (25-21, 22-25, 25-22, 22-25, 12-15) venynyt ottelu eteni tasatahtiin aina erien loppumetreille saakka. Viestin riveistä puuttuivat Eeva Puukka ja Ronja Heikinniemi. Jymystä kentän laidalla on edelleen Sara Niemi. Ottelun viidennessä erässä tuomaripäätökset saivat yleisön viheltämään, ja tuomarin nostamaan keltaisen kortin Jymylle.

Parhaat pistenaiset: Jymy: Mikaelsen 29 (+20), Friberg 16 (+12) ja Riikilä 15 (+4). LPViesti: Laak 28 (+16), Kosonen 13 (+6). Ottelun parhaina palkittiin Karoliina Friberg ja Kertu Laak.

Kertu Laak, LP Viesti

Menimme ottelussa ylös ja alas, loppua kohti pääsimme pelaamaan omaa peliämme, joka tarvittiin voittoon. On vaikea sanoa, mihin ottelu ratkesi. Meille tämä oli ihan normaali peli, mutta ehkä sitten tapoimme palloa paremmin.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti

Hyvä, että saatiin voitto, mutta olihan tämä meille paha pistemenetys sarjataulukkoa ajatellen. Ottelu oli tasainen, neljä ensimmäistä erää olisi voinut kääntyä ihan kummalle joukkueelle tahansa. Tänään pelattiin hakkureiden peli, he tekivät yhteensä yli 60 pistettä. Oma peli oli rauhatonta, eikä varmuutta otteissa ollut. Jos pelissä tehtiin yhteensä lähes sata virhettä, on se kyllä paljon. Olimme Nurmossa toista kertaa, ja peli oli aika lailla samanlainen kuin ensimmäiselläkin kertaa. Vaikeaa täällä on aina, johtuu ehkä Nurmon pelityylistä. Tuomaripeli oli samalla lailla ailahtelevaa kuin edelliselläkin kerralla, kun olimme täällä.

Karoliina Friberg, Jymy

Emme lähteneet viidenteen erään aivan täysillä. Salo pelasi hyvän pelin, mutta kyllä meidän pitää olla tyytyväisiä yhteen saavutettuun pisteeseen. Oma pelini oli ihan hyvä, mutta kyllä pystyn parempaankin. Kokemus näkyy, meidän joukkueella on menossa ensimmäinen liigakausi. Päivän peli oli yksi kauden parhaista, mutta kyllä me parempaankin pystymme.

Kari Tuomela, Jymy

Pakko olla tyytyväinen yhteen pisteeseen, etenkin kun se otettiin Salolta. Olisimme ansainneet kyllä enemmänkin pisteitä, sillä Salo oli meidän kanssamme kärsimässä. Syöttö toimi tänään hyvin, mutta teimme pari helppoa virhettä. Kokemattomuus näkyi etenkin verkolla. Me pelasimme rohkeaa peliä ja se tuotti tulosta. Viimeisessä erässä tuomaripelillä vietiin meiltä muutama piste, mutta kokonaisuuteen olen kyllä tyytyväinen.