Jymylle vahvistus Norjasta!

Jymylle vahvistus Norjasta!

Nurmon Jymyn naisten liigajoukkue on tehnyt pelaajasopimuksen norjalaisen Julie Heile Mikaelsenin kanssa. Sopimus kattaa kauden 2017-2018.

188-senttinen Heile Mikaelsen on Norjan maajoukkueen kapteeni, joka on pelannut myös muun muassa isänsä kotimaassa Tanskassa sekä Wisconsinin yliopistojoukkueessa.

– Olen nauttinut collegessa pelaamisesta, ja sieltä on paljon hyviä muistoja. Hienoa oli myös pelata Tanskassa ja voittaa maan mestaruus sekä NCC-liiga, sähköpostitse tavoitettu Heile Mikaelsen kertoo.

Vuonna 1990 syntynyt Heile Mikaelsen on vasenkätinen ja hän pelaa hakkurina. Heile Mikaelsen kertoo odottavansa alkavalta kaudelta paljon.

– Naislentopallon taso Suomessa on paljon korkeampi kuin Norjassa tai Tanskassa, ja olen todella innoissani päästessäni pelaamaan ja oppimaan uutta uudella tasolla Nurmon Jymyssä. Teen parhaani, jotta uusi liigajoukkue yllättää muita liigan joukkueita, hän toteaa.

Nurmoon Heile Mikaelsen tulee elokuun alussa. Jo aiemmin pelaajasopimuksen Nurmon Jymyn kanssa ovat allekirjoittaneet myös 1-sarjajoukkueessa pelanneet Sara Niemi (kt), Pauliina Vilppola (lib.), Sofia Norrbacka (kt), Emmi Riikilä (yp), Essi Hautamäki (yp) sekä urheiluakatemialaiset Rosa Rajala ja Sofia Havila. Kasvattajaseuraansa Jymyyn Pihtiputaan liigavuoden jälkeen palaa passari Julia Niemi (opiskelupykälä).

2017-06-19T10:17:14+03:0008.06.2017|
Go to Top