Nurmon Jymy vei LiigaPlokia sunnuntai-illan ottelussa. Ottelu päättyi 3-0 (25-21, 25-12, 25-22 ). Jymylle vahvoja olivat kahden ensimmäisen erän alut, ja kotijoukkue johti parhaimmillaan LiigaPlokia jopa kuuden pisteen etumatkalla. Kolmanteen erään Ploki kokosi itsensä, ja ottelun huipennukseen edettiin tasapistein. Kentän parhaiksi valittiin Jymyn Julie Mikaelsen ja Plokin Meredith Hardy.

Meredith Hardy: Olen peliin pettynyt. Emme pelanneet sillä tasolla, jota meiltä odotin. Normaali aggressiivinen ja vahva peli oli meiltä kateissa. Olimme ujoja emmekä saaneet itsestämme kaikkea irti.

Jukka Koskinen: Jymy voitti pelin ehjällä pelillä ja vähillä virheillä. Ihmettelen, miten me emme saa siirrettyä treenien hyvää tekemistä kentälle. Eniten mietityttää oma vastaanotto, joka on murentunut kummassakin kauden pelissä. Meillä on joukkueessa neljä ulkomaalaisvahvistusta, ja kun kerran pelaajia ostetaan, pitää heiltä myös vaatia jotain. Tappio vetää hiljaiseksi.

Julie Mikaelsen: Me pelasimme tänään aggressiivista ja iloista peliä, intensiteetti oli vahva koko ottelun ajan. Julia (Niemi) pyöritti peliä hienosti, ja antoi kaikille mahdollisuuksia ratkaisujen tekoon. Kaikki pelasivat hyvällä tasolla.

Kari Tuomela: Voitto tuli vähän liiankin helposti. Me olemme saaneet hyvän ohjelman liigaan, kun pääsimme aloittamaan kahdella kotipelillä. Joukkue teki juuri sitä, mitä olemme treeneissä harjoitelleetkin. Ensimmäiset pisteet tehtiin jujuilla, oma syöttö ja vastaanotto olivat kasassa. Julia Niemi pyöritti peliä mainiosti. Viikko on treenattu Alex Vajdovan hyppysyöttöä, ja se onnistui erinomaisesti. On etu, että meillä on 13 pelaajaa, ja saamme aikaan laadukkaat treenit.