Nurmon Jymyn ja LiigaPlokin sunnuntai-illan ottelu oli todellista viihdettä reilulle 350 Jymyn kotisaliin tulleelle katsojalle. Ottelu ratkesi kotijoukkueelle vasta viidennessä erässä (25-23, 22-25, 18-25, 26-24, 15-8). Vastustajan neljännen erän virheet antoivat Jymylle etulyöntiaseman viidenteen erään, eikä kotijoukkue jättänyt sitä käyttämättä. Viidennessä erässä Jymy otti lentävän lähdön, ja vei erää alusta loppuun saakka. Ploki ei päässyt Jymyn vauhtiin missään vaiheessa.

Ottelun parhaat pistenaiset:
Jymy: Vajdova 22 (+11), Friberg 15 (+11). Ploki: Finley 21 (+15), Hardy 12 (+5)
Parhaat pelaajat: Finley, Ploki, Friberg, Jymy

Canace Finley, Ploki:
Teimme syöttövirheitä todella paljon, ja pelin lopetuksessa oli myös vaikeuksia. Energiakaan ei riittänyt koko ottelun ajaksi. Piti välillä muistuttaa itseään, että nyt pelataan lentopalloa.

Jukka Koskinen, Ploki:
Aivan hirvittävä peli. Jos viime viikonloppuna pelattiin loistavat ottelut, nyt oltiin kaukana huipusta. Neljännessä erässä menetettiin seitsemän syöttöpistettä, ja se ratkesi siihen. Koko ottelu ratkesi omiin syöttövirheisiin. Tällä kertaa kukaan joukkueesta ei saa täysiä pisteitä otteistaan, ehkä Finley kuitenkin. Yksi piste on tietenkin parempi kuin ei mitään.

Karoliina Friberg, Jymy:
Peli sujui tänään jokaisella osa-alueella. Mikään ei mennyt ylitse muiden. Tämä oli meille taisteluvoitto, ja tänään voiton vei se joukkue, joka pelasi rohkeamman pelin. Vastaanoton onnistumisella oli iso rooli tänään. Ollaan saatu kokemusta viidennen erän pelaamisesta, ja haluttiin saada se meille.

Kari Tuomela, Jymy:
Tämä oli juuri sitä, mitä ottelulta halusinkin. En ymmärrä, miksi kotipeleissä hävinneet joukkueet syyttävät lähes aina omaa peliään huonoksi, eivät koskaan kiitä Jymyn peliä hyväksi. Onnistuimme saamaan Plokin pelin hajalle, ja tämä oli meille ansaittu voitto. Syöttö oli tärkeässä roolissa, ja vastaanottopeli oli se, joka tänään pelasi hyvin. Ottelu ratkesi neljännessä erässä Karoliinan torjuntaan. Sen jälkeen lähdimme viidenteen erään niskan päältä, ja veimme sen. Pelaajien pää kesti hienosti. Molemmat joukkueet pelasivat hyvän ottelun, ja yleisö teki tästä parhaan mahdollisen pelin. Nurmohallilla koettiin urheilun huumaa, josta pitää kiittää myös Plokin kannustusjoukkoja.