JymyVolley täydentää kokoonpanoaan 187-senttisellä hakkurilla, joka tulee Riikasta Latviasta. Elokuussa 19 vuotta täyttävä Vlada Pridatko pelaa myös kotimaansa maajoukkueessa.

– Löysin lentopallon sattumalta. Koulun ilmoitustaululla oli kutsu treeneihin, ja menin mukaan. Aiemmin olen harrastanut monia eri lajeja, olen muun muassa Latvian mestari rytmisessä voimistelussa. Harrastin myös taekwondoota, vasta kuusi vuotta lentopalloa pelannut Vlada kertoo.
Valmentajat huomasivat nopeasti Pridatkon kyvyt, ja hän naurahtaakin valmentajan sanoneen hänelle, että hän on ”hullu pelaaja, mutta juuri sellaisia joukkue tarvitsee”.

– Vahvimpia ominaisuuksiani ovat sinnikkyys ja positiivisuus. Tuen joukkueessa kaikkia enkä anna koskaan periksi, pelaan aina viimeiseen saakka, hän kertoo.

Pridatkon ura on vielä nuori, ja hän sanookin haluavansa oppia koko ajan lisää lajista. JymyVolleyn hän arvelee tarjoavan siihen erinomaiset mahdollisuudet.

– Tavoitteeni on opiskella, opiskella ja vielä kerran opiskella. Haluan ruokkia uuden joukkueeni energiaa, löytää yhteisen kielen valmentajan kanssa ja totta kai myös voittaa mahdollisimman monta ottelua. Voitto ei ole vain pelaamista vaan myös voittoja omasta itsestään, Vlada muistuttaa.
Viime kaudella liigassa kahdeksanneksi sijoittuneella JymyVolleylla on allekirjoitettuna yhteensä neljätoista pelaajasopimusta. Joukkueen päävalmentajana jatkaa Kari Raatikainen, apuvalmentajana hänen tukenaan aloittaa Henrik Heinänen.