JymyVolley on saanut jenkkivahvistuksen kevätkauden peleihin, kun 24-vuotias yleispelaaja Maddie (Madeline) Haggerty liittyi joukkueen vahvuuteen joulutauon aikana.

187-senttinen Haggerty tulee Nurmoon Michiganista, missä hän opiskellut ja pelannut lentopalloa yliopistojoukkueessa. Aiemmin hän on pelannut Nebraskan yliopistojoukkueessa.

Madeline Haggerty vahvistaa Jymyä kevätkaudella.

13-vuotiaana lentopallon löytänyt Haggerty pelaa ensimmäistä kertaa Yhdysvaltojen ulkopuolella, ja odottaa kevätkautta JymyVolleyn riveissä innolla.

– Olen niin innoissani siitä, että olen osa tätä joukkuetta. Minulle kevätkaudesta tulee loistava tilaisuus kehittyä pelaajana, oppia erilaista kulttuuria ja kasvaa ihmisenä, hän sanoo.

Haggerty on harjoitellut syksyn Michiganin joukkueen kanssa sekä viimeistellyt opintojaan. Kaudella 2018-19 hän toimi joukkueensa kapteenina.

– Vahvuuteni pelaajana on raskas käsi ja hyvä pallonhallinta. Tuon kentälle kilpailukykyä, mutta tiedän myös, miten pitää hauskaa joukkueen kanssa, Haggerty paljastaa.

Suomalainen naislentopallo ja sen taso ovat Maddielle vielä toistaiseksi vieraita, mutta hän uskoo pääsevänsä asiasta perille nopeasti.

– Joukkueen tytöt ovat olleet hyvin vieraanvaraisia, ja opettaneet minulle jo nyt paljon, hän kiittelee.

Maddie Haggerty ei ole perheensä ainoa lentopalloilija, sillä myös hänen sisarensa Meghan ja Molly ovat pelanneet yliopistojoukkueissa.