Kuortaneen Urheiluopiston joukkue pelasi parhaan pelinsä koko kaudella, mutta ei onnistunut viemään pistettäkään kolmannen kotipelinsä kuuden päivän sisään pelanneelta JymyVolleylta. Voitto emännille erin 3-1 (22-25, 25-15, 25-22, 25-16).

Laura Penttilä (oik.) palkittiin JymyVolleyn parhaana. Kuva: Anita Jokilehto.

Vieraat tulivat ensimmäiseen erään rytinällä. Rohkeat ja riskillä vedetyt syötöt tuottivat tulosta, ja kotijoukkue oli välillä hätää kärsimässä nuorten kuortanelaisten kanssa. Erän ratkaisijaksi nousi Ida Pöllänen, joka astui syöttövuoroon ja paukutti joukkueensa tilanteesta 17-18 jo pisteen päähän erävoitosta. Emännät sisuuntuivat, ja tarvittiin peräti kuusi eräpalloa ennen kuin Kuortane kuittasi voiton erästä.

Toisessa erässä vieraat tulivat syöttövirheillään kotijoukkueen tueksi. Erä selkeästi kotijoukkueelle. Kolmanteen erään Kuortane sai ryhdin takaisin, ja seurasi kuin varjo pisteen, kahden päässä kotijoukkuetta aina erän loppuun saakka. Syöttövirheet jatkuivat, ja emännät kuittasivat erän kotiin. Neljättä erää kotijoukkue vei seitsemästä pisteestä eteenpäin. Kuortane ei onnistunut saamaan omaa peliään käyntiin, ja pisteet jäivät kaunistamaan JymyVolleyn pistesaldoa.

JymyVolley: Lundvall 14 (+6), Aro 11 (+7), Niemi 9 (+6)

Kuortane: Kaikkonen 14 (+8), Rasinperä 15 (+3), Peltomaa 9 (+7)

Ottelun parhaat pelaajat: Iina-Reeta Kaikkonen (Kuortane); Laura Penttilä (JymyVolley)

ProLibero: Laura Penttilä (JymyVolley).

Ässät: 7-11, syöttövirheet 8-20, torjunnat 9-3, hyökkäys% 46-43, vastaanotto% 37-30.