JymyVolleyssa kaudella 2019-20 pelannut Kaisa Jokinen (tuolloin Nyman) vetää tulevalle kaudelle ylleen seuran sinivalkoisen peliasun.

  • Elämään on tullut isoja muutoksia kesän aikana, ja muutin pois Jyväskylästä. En ollut ehtinyt miettiä pelaamista, mutta kun seurasta otettiin yhteyttä ja kyseltiin, vieläkö kiinnostaisi, tuntui muutosten jälkeen hyvältä ajatukselta palata lentopallon pariin, Jokinen sanoo.

Jokinen on yksi maan valovoimaisimmista naislentopalloilijoista. Palkintokaapissa on seitsemän Suomen mestaruutta ja kolme SM-hopeaa. Suomen Cupin mestaruuksiakin Jokinen on ollut varmistamassa viisi kertaa. Kevätkauden 2022 hän pelasi LP Viestissä.

  • Kyllä tämä on rakkautta lajiin. Lentopallo ja joukkue antavat minulle hyvin paljon energiaa ja iloa elämään, vuonna 1983 syntynyt Jokinen sanoo.

Jokinen muuttaa Nurmoon, joten matkustelu treeniviikoilla jää vähäisemmäksi.

  • Olen muutaman vuoden ajan pelannut ja tehnyt töitä rinnan, joten siihen olen jo tottunut. Etätytöt onnistuvat mistä vain, kunhan vain on läppäri mukana, hän naurahtaa.

JymyVolleyssa Jokisella on vastassa tuttuja pelaajia parin vuoden takaa.

Minuun verrattuna meillä on nuori joukkue. Treeneissä on ollut hyvä meno ja intoa löytyy, nuoret pelaajat ovat tosi hyviä. Odotan, että saamme nauttia lentopallosta joukkueena ja onnistumme saavuttamaan hyviä tuloksia yhdessä, hän toteaa