Nurmon Jymyllä ei ollut eväitä nousta haastamaan liigapisteissä kolmantena majailevaa Hämeenlinnan Lentopallokerhoa sunnuntai-illan kotiottelussa. Hämeenlinna vei pelin puhtaasti kolmessa erässä (19-25, 15-25, 17-25). Etenkin erien alut olivat kotijoukkueelle vaikeita. Hämeenlinna johti ensimmäistä erää jo lukemin 0-8 ennen kuin Jymy pääsi otteluun sisään, ja alkoi kuroa piste-eroa kiinni. Kolmannen erän alkua edettiin vuorovedoin, mutta erän puolivälissä Hämeenlinna pisti vilkun päälle ja ajoi ohi.

Ottelun parhaat pistenaiset:

Jymy: DeWeese (+4), Krljic (+1) ja Fribeg (+1)

Lentopallokerho: Kokkonen (+11), Green (+9) ja Principato (+6)

Ottelun parhaiksi pelaajiksi valittiin Paulinen Martin ja Andie Malloy.

LähiTapiola-pisteet: Friberg 1, Green 2, Kokkonen 3.

PROlibero: Porsanger.

Hämeenlinnan Lentopallokerho:

Emmi Riikilä: Peli ei ole koskaan helppo, mutta tähän otteluun olimme valmistautuneet hyvin sekä fyysisesti että henkisesti. Joukkueen henki oli se, joka ratkaisi ottelun. Oma peli jännitti, entinen kotikenttä tuo aina lisää jännitystä, mutta kun onnistumisia tuli heti alussa, lähti peli rullaamaan. Oma kauteni on vastannut odotuksia. Edessä on euroliiga, ja on hienoa päästä näkemään, miten maailman huiput pelaavat.

Matteo Pentassuglia: Tämä oli meiltä todella positiivinen peli sekä henkisesti että pelillisesti. Nurmolle ottelu ei ollut helppo, koska me onnistuimme aluissa todella hyvin. Siitä olen todella iloinen.

Nurmon Jymy:

Annina Keinonen: Meillä on menossa vaikea vaihe. Peli etsii itseään, ja nytkin pääsimme ajoittain hyvin peliin kiinni. Ottelu kaatui pieneen huolimattomuuteen, ja annoimme vastustajalle liikaa turhia pisteitä. Eväät ensi viikon treeneihin ovat selkeät, ihan pallokontrollista pitää lähteä. Otteluohjelma on mielenkiintoinen, mutta sillä mennään, mitä on annettu. Me pelaamme ottelun kerrallaan, ja joukkueen itseluottamus on hyvä. Nyt tarvitaan vain malttia, sillä tiedämme, että pelejä tulee ja menee. Andie Malloy on ollut nyt kaksi peliä mukana, ja tietysti vie aikansa ennen kuin opitaan pelaamaan yhteen, mutta koko ajan tilanne menee paremmaksi.

Kari Tuomela: Hämeenlinna pelasi juuri niin kuin odotin. He eivät tehneet virheitä, passit olivat hyviä, mutta emme mekään huonoja olleet. Pelasimme paremmin kuin Salossa edellisen ottelun, ja Andiekin tulee mukaan koko ajan. Tällä kertaa olimme huonompia jatkopalloissa, emme vain saa riittävän kovaa vastausta etenkään, kun Suvi (Kokkonen) tappaa lähes kaiken mahdollisen. Tarvitsemme lisää kovuutta tekemiseen. Pitää muistaa, että olemme pelanneet liigan kovimpia joukkueita eli Saloa ja Hämeenlinnaa vastaan. Kun voittoja ei tule, ollaan pään kanssa kovilla, mutta me kyllä selvitämme sen. Kun saadaan tasaisemmat vastustajat, tulee otteluihin lisää mielekkyyttä, ja toivottavasti saamme myös voittoja.