Nurmon Jymy ja LiigaPloki avasivat kautensa tappioilla Hämeenlinnaa vastaan. Nurmolainen yleisö odottikin jännittävää ottelua, mutta tällä kertaa paremmasta ei ollut epäselvyyttä. Pihtiputaan hyökkäysarsenaali oli kauttaaltaan paremmassa vireessä ja yhdysvaltalaiset yleispelaajat Jeane Horton ja Darian Mack takoivat jo kahdestaan (22p.) lähes saman pistemäärän kuin koko Nurmon joukkue yhteensä (24p.) Kotijoukkueen vaihtorulettikaan ei vaisua ilmettä pelastanut, joskin Tanja Eteläahon ja Bettina Yli-Sissalan sisääntulot toiseen erään piristivät hieman joukkueen tekemistä. Jymy – LiigaPloki 0-3 (17-25, 20-25, 21-25)