JymyVolleyn rynnistys LP Viestiä vastaan riitti alkuerän voittoon, mutta sen jälkeen hallitseva suomenmestari näytti kaapi paikan ja karkasi voittoon. Ottelu oli kokonaisuudessaan varsin hyvätasoinen ja molemmat joukkueet tekivät vähän suoria virheitä. Viestin syöttö- ja vastaanotto sekä erityisesti hyökkäysarsenaalin leveys vei kuitenkin tällä kertaa voiton ja pisteet matkasivat Saloon erin 1-3 (25-21, 20-25, 14-25, 20-25).

JymyVolley:

Kaisa Nyman: Ottelun avauserä oli vahvaa tekemistä. Erityisesti syöttö- ja vastaanottopeli oli erinomaista, mutta harmiksemme taso ei seuraaviin eriin riittänyt. Nuoret pelaajat tulivat jälleen hienosti sisään ja Noora Rasinperä sai elämänsä ensimmäisen liigapisteen. Rohkeutta vaan koko joukkueelle lisää ja voittojakin tulee.

Kari Tuomela: Syöttöpelimme on ollut nyt viimeiset kolme peliä hyvällä mallilla. Avauserän jälkeen sekin kuitenkin hieman helpottui ja Viesti pääsi peliin mukaan. Nuoret kasvavat ja kehittyvät ja Jody Larssonkin pääsi jälleen hyvin peliin mukaan, joten tyytyväinen täytyy tappiosta huolimatta olla. Isojen passien tappamisessa olemme edelleen sarjan kärkijoukkueita perässä, mutta nuorten pelaajien kasvatus ja kehittäminen ovat hyvällä mallilla. Kun kaikki palaset ovat kohdillaan ja tasomme säilyy, voimme voittaa sarjassa kenet vaan.

LP Viesti:

Anna Czakan: Ottelu lähti hyvin matkaan, mutta sen jälkeen Nurmo vei avauserän hyvällä pelillään. Tiesin, että minulla oli 1000 liigapistettä lähellä ja tässä ottelussa se meni nyt rikki. Kaisa Nymanin pistemääriin on vielä matkaa, mutta onhan näitä pelivuosiakin.

Tomi Lemminkäinen: Kaikki Nurmossa pelatut ottelut huomioiden, olen ensimmäistä kertaa tyytyväinen otteluun. Nurmo oli avauserässä niin vahva, että tokkopa mikään liigajoukkue olisi sitä voinut voittaa. Nette Peit alkoi pelaamaan kahden pelatun erän jälkeen ja Nea Haatainen pelasi keskellä erinomaisesti. Victoriia Tuchasvili lienee sarjan paras passari keskipelaamiseen ja tänään passeja jaettiin hyvin ympäri kenttää. Peli oli kaikkiaan oikein hyvätasoinen ja tuomarit olivat todella hyviä.

Ottelun parhaat pisteet:

Jymy: Ramsey 17 (+7), Nyman 15 (+8), Larsson 11 (+8)

LP Viesti: Peit 21 (+14), Czakan 20 (+18), Pilepic 14 (+6).

LähiTapiola-pisteet: 3p Czakan, 2p Tuchasvili, 1p Nyman.

PROLibero: Pauliina Vilppola, Jymy