Maja Krljicin (ent. Potpara) välivuosi lentopallokentiltä on ohi, ja hän palaa Nurmon Jymyn liiganaisten kokoonpanoon hakkuriksi/yleispelaajaksi.

Maja Krljic liittyi Nurmon Jymyn liiganaisten harjoitusrinkiin tammikuussa. Tositoimissa kentällä hänet nähdään liigakauden alkaessa.

Vuosi kentän laidalla muiden peliä katsomassa ei ole ollut helppo.

– Ensimmäinen peli viime kaudella oli todella vaikea. Istuin katsomossa, ja ajattelin, että miksi minä olen täällä, enkä tuolla kentällä, Maja muistelee.

Liigajoukkueen harjoitusrinkiin 30-vuotispäiviään sunnuntaina viettävä Maja palasi jo tammikuussa. Treenien myötä into pelaamiseen on koko ajan kasvanut, ja helatorstaina Maja oli valmis allekirjoittamaan pelaajasopimuksen Jymyn kanssa. Sopimus on mallia 1+1.

– Huomasin, että olen kaivannut pelaamista todella paljon. Nyt tuntuu siltä, etten olisi ollut välissä poissa lainkaan, hän naurahtaa.

Välivuoden Maja on käyttänyt töihin ja aktiiviseen suomen kielen opiskeluun. Haastattelu tehdään tosin vielä englanniksi.

– Se oli hyvä tauko. Sain tehdä välillä jotain muutakin, hän sanoo.

Alkavaan kauteen Maja lähtee äärimmäisen motivoituneena, ja lupaa antaa joukkueelle parastaan. Hän kiittelee jo tässä vaiheessa kasassa olevaa joukkuetta viime kauden kokoonpanoa paremmaksi.

– Viime kausi oli Jymyltä hyvä. Ei ole helppoa olla tulijajoukkue liigassa, Maja huomauttaa.

Nurmoon ja Jymyyn alkuaan montenegrolainen Maja Krljic tuli syksyllä 2012, silloin sukunimi oli Potpara. Miesten 1-sarjapelissä hän tapasi tulevan puolisonsa Slobodan Krljicin, ja nyttemmin pariskunta on kotiutunut Seinäjoelle. Slobodan valmentaa sekä Jymyn miesten 1-sarjajoukkuetta että urheiluakatemiaa.