Syyskuun toisena viikonloppuna Maja Krljic oli mukana ohjaamassa nuoria pelaajia NJ-Akatemialeirillä.

Jo Jymyn naisten liigajoukkueen ensimmäisissä harjoittelupeleissä on monen huulilla ollut tärkeä kysymys – Missä on Maja?

Maja Krljic (ent. Potpara) on ollut naisten joukkueen kantavia voimia jo useamman kauden ajan. Hän oli tärkeässä roolissa, kun joukkue saavutti keväällä ison unelmansa, liigapaikan. Liigajoukkueen pelipaitaa ei Maja kuitenkaan aio ylleen vetää – ei ainakaan tällä kaudella.

– Tätä päätöstä ei tehty yhdessä yössä, pohdin sitä jonkin aikaa. Lentopallo ei ole minulle pelkkä harrastus, se on niin paljon muutakin. Ja juuri siksi päätöksen tekeminen, ja ennen kaikkea sen hyväksyminen, oli niin vaikeaa. Olen kuitenkin sellaisessa kohdassa elämääni, että pitää keskittyä ja ajatella isompia asioita kuin pelkästään lentopalloa, Maja toteaa.

Jotkut ovat saattaneet törmätä Majaan Prisman hyllyjen välissä Hyllykalliolla. Työ on kokopäiväistä, ja sen lisäksi Maja opiskelee suomen kieltä aiempaakin ahkerammin. Jos siis törmäätte häneen työpaikalla, puhukaa suomea!

Lajia Maja ei ole jättämässä. Hän auttaa akatemiavalmennuksessa, on aivan varmasti katsomossa naisten liigaotteluissa, ja mukana myös Jymyn Akatemialeirillä. Ja voi häneen törmätä myös liikuntahallin kuntosalilla.