JymyVolley – LP Kangasala 0-3 (19-25, 16-25, 20-25)Nurmon JymyVolleyn kausi naisten lentopallon Mestaruusliigassa päättyi puolivälieräsarjaan LP Kangasalaa vastaan. Sarjan hännille povattu nuori ja kokematon kotijoukkue taisteli urhoollisesti mestarisuosikkia vastaan, mutta ei voinut paremmalleen mitään.

Karoliina Friberg
LP Kangasala Tyytyväinen täytyy olla 3-0 voittoon. JymyVolley aloitti pelin vahvasti, mutta saimme lopulta otteen pelistä. Suurimmat erot joukkueiden välillä tulivat pallojen tappamisesta.

Laura Penttilä
JymyVolley Kauden aikana olemme jopa ylittäneet itsemme ja pelimme kehittyi jouluun saakka hienosti. Tämän jälkeen olimme kuitenkin ajoittain vaikeuksissa. Joukkueen henki oli kuitenkin läpi kauden erinomainen ja kaudesta jäi hyvä maku. Paremmalle emme voineet tänään mitään.

Arttu Keränen
LP Kangasala JymyVolley paransi peliään selkeästi edellisestä pelistä. Korostin jo ennen peliä joukkueellemme, että mitään ei tulla saamaan ilmaiseksi. Ensimmäisessä erässä kotijoukkueella oli jopa etsikkoaikansa, mutta käänsimme erän eduksemme. Kahdessa avauserässä syöttö-/vastaanottopelimme loi edellytykset vahvalle hyökkäykselle ja olimme niissä JymyVolleytä selkeästi edellä. Kolmannessa erässä tilastot tältä osin hieman tasoittuivat. Roosa Heikkiniemi (12/+4) pelasi jälleen hienosti, aivan kuin hän on pelannut jo useammassa viimeisistä peleistämme.

Kari Raatikainen
JymyVolley Selkeä askel otettiin eteenpäin ensimmäisestä kohtaamisestamme. Ottelun ensimmäinen ja viimeinen erä olivat meiltä melko hyviä ja ainoastaan toisen erän alku jäi harmittamaan. Kolmanteen erään teimme hieman muutoksia ja Venla Raitala (7/+2) tuli hakkurin tontille onnistuen hienosti. Paremmalle emme voineet tänään mitään, mutta kaudesta jäi silti hyvä maku. Koronan tyhjentämä katsomo vaikutti varmasti nuoreen joukkueeseemme paljon, sillä yleisön hieno tuki siivitti joukkuetta nousujohteiseen syyskauteen. Uusi kausi on jo suunnitelmissa. Mainio valmennusryhmä sekä osa pelaajista on jo jatkosopimuksen allekirjoittanut ja ulkomaalaisia vahvistuksiakin ollaan hankkimassa. Kilpailu pelipaikoista lisääntyy ja joukkueen iskukyky saadaan näin entistä paremmaksi.

Ottelun tilastot
Syötön vastaanottoprosentti JymyVolley-Kangasala 49 – 50
Pallontappoprosentti 30 – 42
Torjunnat 6 – 5
Ässät 0 – 6
Syöttövirheet 12 – 7.

Tehokkaimmat pelaajat
LP Kangasala: Jody Larson 13/+8, Roosa Heikkiniemi 12/+4, Karoliina Friberg 9/+9
JymyVolley: Sara Niemi 10/+4, Riikka Valkonen 10/-1, Venla Raitala 7/+2

Kari Raatikaisen valmentama JymyVolley on jo suunnannut katseet tulevaan kauteen. Kuva: Keijo Tuomela.