Nuorten maajoukkueryhmään nousseet Mette Aro ja Nitta Korhonen jatkavat JymyVolleyn kokoonpanossa myös tulevalla kaudella. Vastikään 18 vuotta täyttänyt Aro aloittaa joukkueessa jo kolmannen kauden.

Mette-Maarit Aro – JymyVolley

– Olen iloinen siitä, että sain päättyneellä kaudella enemmän vastuuta ja peliaikaa kuin edellisellä kaudella. Onnistuin kehittämään itseäni ja yritin rohkeasti erilaisia hyökkäysratkaisuja, Aro sanoo.

Kausi ei kuitenkaan mennyt toiveiden mukaan, sillä pitkä sairastelu syksyllä vei kuntoa alaspäin ja jätti liian monet treenit väliin. Intoa itsensä kehittämiseen se kuitenkin kasvatti.

– Halu kehittyä on suuri, haluan kehittää varsinkin pomppua ja lisätä varmuutta vastaanottoon, 177-senttinen yleispelaaja toteaa.

Aro iloitsee pääsystään mukaan maajoukkueryhmään.

– Leireillä pääsee varmasti haastamaan itseään tavoitteellisessa porukassa, hän ennakoi.

JymyVolleyn toisena liberona pelaava 17-vuotias Nitta Korhonen odottaa tulevaa kautta ja sitä ennen edessä olevaa maajoukkuerupeamaa innolla.

– Harjoitteleminen seurassa on ollut laadukasta, ja sitä on ollut riittävästi. Fysiikka meni viime kaudella kokonaisvaltaisesti eteenpäin ja lajissa toistojen määrää on hyvin, mikä toi varmuutta omaan suorittamiseen, hän sanoo.

160-senttinen Korhonen uskoo kesätreenien näkyvän joukkueessa syksyllä heti kauden alussa.

Nitta Korhonen – JymyVolley

– Olemme varmasti kovemmassa kunnossa tulevalla kaudella, mitä olimme nyt.