JymyVolley on tehnyt pelaajasopimuksen 24-vuotiaan passarin Mila Viljasen kanssa. LP Vampulan riveissä kaksi viimeisintä kautta pelannut Viljanen on mukana maajoukkueringissä, ja tuo JymyVolleyhyn voitontahtoisen pelinjohtajan.

– JymyVolleyn joukkue jäi viime kaudella mieleeni vahvasta yhteispelistä ja taistelutahdosta. Samaa odotan tulevaltakin kaudelta. Toki myös vahva valmennustiimi vaikutti joukkuevalintaani, 180-senttinen passari taustoittaa.

Tamperelainen Viljanen on LP-Kangasalan kasvatteja. Kangasalan lisäksi hän on pelannut Mesto Tampereessa, Puijo Wolleyssa sekä nyt viimeksi LP Vampulassa.

– Harrastin nuorempana useampaa eri lajia. Lentopallosta innostuin kuitenkin eniten, ja sillä tiellä ollaan, 6-vuotiaan lajin löytänyt Viljanen kertoo.

Maajoukkuerinkiin Viljanen kuuluu jo toistamiseen. Hän sanoo reilun viikon takaisen valinnan tuntuvan yhtä hyvältä kuin ensimmäisellä kerrallakin.

– Minulla on suuri halu kehittyä ja haastaa itseäni. Tavoitteena tulevalle kaudelle on saavuttaa joukkueen maksimipotentiaali.

Viljasen johtamisen ja markkinoinnin opinnot ovat loppusuoralla, ja hänen on tarkoitus valmistua tämän vuoden aikana. Vapaa-aika kuluu kirjoja lukien ja kuunnellen sekä kv-tason lentopallopelejä seuraten.

– Innolla odotan jo uuden kauden alkua, hän toteaa.