JymyVolley saa yleispelaajan paikalle uudet kasvot, kun Hämeenlinnassa kolme kautta liigaa pelannut Netta Hyttinen vetää ylleen seuran sinivalkoisen paidan. Hyttisen ura Hämeenlinnassa päättyi pronssimitaliin.

– JymyVolley tarjoaa loistavan ympäristön pelaajan kehittymiselle, sillä niin laji- kuin fysiikkavalmennuskin sekä puitteet ovat kohdillaan. Seuralla on laaja staffi pelaajan tukena, asiat hoidetaan hyvin ja seura on pelaajalähtöinen, kiittelee 20-vuotias Hyttinen uutta seuraansa.

Hyttinen on järvenpääläisen Blues Volleyn kasvatti. Hän aloitti lentopallon pelaamisen 8-vuotiaana, ja pelasi ennen liigauraansa ykkössarjaa Helsingin seudun joukkueissa.

– Olen rauhallinen joukkuepelaaja. Vahvuuksiani ovat monipuolisuus ja rohkea hyökkäyspelaaminen, 177-senttinen Hyttinen sanoo.

Hyttinen kuuluu maajoukkuerinkiin, ja on näin kolmas JymyVolleyn pelaaja ryhmässä.

– Jokaisella osa-alueella on kehitettävää, mutta ensi kaudella keskityn erityisesti torjuntaan sekä yritän hankkia lisää varmuutta vastaanottoon, hän sanoo.

Hyttinen uskoo, että JymyVolley tarjoaa hänelle hyvät mahdollisuudet kehittyä pelaajana.

– JymyVolley on nuori joukkue, ja näen siinä paljon potentiaalia ja lahjakkuutta. Uskon, että ensi kaudella sekä joukkueen taso että sijoitus nousevat hyvän valmennuksen johdolla.