JymyVolley on nimittänyt seinäjokelaisen Päivi Peuran liigajoukkueen joukkueenjohtajaksi ja huoltajaksi. Ruotsissa syntynyt, mutta sen jälkeen muun muassa Kyyjärvellä, Laihialla ja Jyväskylässä asunut Peura on lentopallonaisia itsekin.

– Olen pelannut naisten kakkossarjaa useammassakin eri joukkueessa. Mies on pelannut lentopalloa, ja tyttäristä kumpikin pelaa. Olen seurannut lajia eri rooleista jo melko pitkään, hän kertoo.

IT-alalla työskentelevä Peura toimi viime kauden Jymyn naisten 2-sarjajoukkueen sekä B-tyttöjen joukkueenjohtajana. Liigajoukkueen pelaajista osa on tuttuja jo entuudestaan, sillä Peuran tytär Ada on yksi joukkueen jäsenistä.

– Jonkinlaista taustaa tehtävistä löytyy. Tavoitteenani on olla joukkueelle avuksi järjestämällä muun muassa pelireissut, ruokailut ja muut vastaavat asiat kuntoon, hän sanoo.

Peura arvelee tehtävän muotoutuvan matkan varrella. Joukkueen vahvaa taustaryhmää hän tervehtii ilolla, sillä se tarkoittaa sitä, että on useampi ihminen tekemään taustatyötä.

– Hyvä ja avoin yhteistyö joka suuntaan on tehtävässä varmasti tärkeää, hän toteaa.