JymyVolleyn mestaruusliigajoukkueen kapteenina jo toisen kauden peräkkäin toiminut Riikka Valkonen on tehnyt jatkosopimuksen seuran kanssa. 180-senttinen yleispelaaja on noussut yhdeksi joukkueen kantavista voimista, ja aloittaa seurassa nyt kolmannen kauden.

Joukkueen kapteeni, #1 Riikka Valkonen jatkaa Jymyssä. Kuva Anita Jokilehto.

– JymyVolley on motivoitunut seura, joka on valmis ottamaan isoja askeleita menestyksen eteen. Päätökseen vaikuttivat myös muutamat muut todella tärkeät jatkosopimukset, Valkonen taustoittaa. Ylihärmän Kisan kasvatti kiittelee JymyVolleyn treenimahdollisuuksia ja uskoo pystyvänsä kehittymään pelaajana edelleen.

– Katsotaan, mihin omat rahkeet riittävät ja sinne asti mennään. Motivaatiosta ja treenihaluista se ei jää kiinni, 25-vuotias Valkonen sanoo. Päättyneellä kaudella JymyVolley saavutti minimitavoitteensa eli paikan playoff-peleissä. Vastustajaksi runkosarjan kahdeksanneksi sijoittunut joukkue sai Suomen Mestaruuden voittaneen Pölkyn Kuusamosta, joten huonolle joukkueelle ei JymyVolley puolivälierissä hävinnyt.

– Kausi oli monivaiheinen. Joukkueena menimme monella osa-alueella eteenpäin, ja tavoitteena on, että ensi kaudella harppaukset ovat vieläkin suurempia, Valkonen sanoo. Valkonen on toinen JymyVolleyn pelaajista, joka on saanut kutsun maajoukkuerinkiin.